Sommerferie med sol, smuk strand og lækkert badevand

Kun 43 kilometer nordøst for Madeira ligger Porto Santo, en skjult portugisisk ø-skat midt i Atlanterhavet. Med strande ligeså fantastiske som Mallorca, men knap så overrendte, er Porto Santo det perfekte sted for dig, som elsker sol, strand og lækkert badevand.

Sommervejret på Porto Santo har en gennemsnitstemperatur på 26 grader, badevand på 23 grader og en svalende brise fra det smukke Atlanterhav. Sommeraftenerne er lune, perfekte til at gå en tur langs den smukke strand og smage portugisiske specialiteter på en af øens mange gode udendørsrestauranter.

Kom helt ned i gear, slap af og oplev en masse

Langt væk fra turisme og travlhed kan du på Porto Santo holde sommerferie på silkebløde strande så langt øjet rækker og komme helt tæt på naturen og den lokale befolkning. På den lille uspolerede ø er der skruet ned for tempoet og op for storslået naturoplevelser og vaskeægte ferieidyl. Gå gennem hovedbyens brostensbelagte gader med små hyggelige huse og svajende palmer og tag familien med på eventyr i den enestående og rå natur.

Selvom øen ikke er større end 42 km2, er der masser at opleve. Og med god infrastruktur, meget lidt trafik og skilte allevegne er det nemt at komme øen rundt. Glæd dig til at spotte hvaler og delfiner på bådtur. Gå ikke glip af femkantede, naturskabte prismesøjler, som kun findes to andre steder i verden. Oplev den fascinerende verden under havets overflade med dykkerudstyr og flotte fisk. Besøg selveste Christoffer Columbus' hus og tag børnene med til øens fuglepark fuld af farvestrålende fugle og søde skildpadder.

Prisvindende sandstrand med helbredende egenskaber

Porto Santos 9 km lange sandstrand har vundet priser for sit silkebløde sand, vandets renhed og ikke mindst stedets særlige ro og skønhed. Her har du under den blå himmel et væld af muligheder for at slappe af, tage en dukkert eller dyrke alverdens vandsportsaktiviteter hele sommeren lang. Den lange sandstrækning gør det let at finde en plads helt for dig selv. Rejser du med børn er stranden den største og bedste legeplads med kilometer af sand og små bølger ved strandbredden. Glæd dig til at smide skoene og stikke fødderne ned i det fløjlsbløde sand, som siges at have helbredende egenskaber takket være det høje indhold af mineraler.

Lækre strandhoteller med plads til hele familien

Som gæst på et af vores populære strandhoteller bor du med lige ned til vandet i 2-vær. suiter, store lækre dobbeltværelser eller nyrenoverede ferielejligheder. Korte afstande til det hele gør, at du nemt kommer til byen, til stranden, til sjældne naturfænomener, til golfbanen og til havnen, hvis du vil ud at sejle og se en af de mange hvaler og delfiner, der boltrer sig i farvandet omkring Porto Santo.

Slutspurt: Spar på sommerferien 2020

Book-tidlig-tilbuddet lakker mod enden ... Slå til nu og få op til 800,- i rabat pr. person + stor børnerabat på vores mest populære hoteller og rejsemål med afrejse fra maj til start oktober.

Tilbuddet udløber om:

Book din sommerferie med rabat - klik her

Se den store strandguide

9 km prisvindende sandstrand - KLIK HER

Bo i første parket til stranden

  • Danmarks bedste charterflyselskab

    Hurtigt fra lufthavn til hotel

    Som det eneste danske rejsebureau flyver vi direkte fra København til Porto Santo. Med god benplads og underholdningssystem i flyet føles de knap 4 timer og 30 minutters flyvetid kort. Og transfertiden på kun ca. 15 minutter i bus gør, at du hurtigt ankommer til dit strandhotel.

Gæsterne siger...

”Nød meget at rejse med mit barnebarn, som også kunne gøre flere ting uden mig. Hun løb ved stranden og badede dagligt, var på snorkletur med nogle unge mennesker fra Madeira, på vandretur med guide og jeg kunne tage den med ro i min høje alder.” – Dora, rejste som bedsteforælder med barnebarn, april 2018

Vejret

 
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Dag
19° C
19° C
20° C
20° C
21° C
23° C
25° C
26° C
26° C
24° C
22° C
20° C

 

Rejs i juni

Rejs i juli

  • Ovenstående tilbud kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud og gælder for 1 uges ophold med mindre andet står nævnt. Alle priser er ekskl. mad ombord og transfer t/r. Priser pr. person ved min. 2 personer med mindre andet er angivet. Vi tager forbehold for udsolgte afgange og prisændringer.

Læs mere om Porto Santo