Tenerife - en lille ø med mange muligheder

Tenerife er en lille ø på blot 2034 km2 delt op i 31 kommuner. Det tager mindre end tre timer at køre øen rundt. Santa Cruz på den nordlige del af Tenerife er øens hovedby med lidt over 200.000 indbyggere, og den er efterhånden vokset sammen med byen La Laguna, som er præget af de smukke, farverige huse i kolonistil.

Turistbyerne i syd er en blandet cocktail af alverdens lande og kulturer. Los Cristianos og Playa de Las Américas er et stort underholdningsmekka med vandland og non-stop shopping. Størstedelen af de 5 mio. turister der hvert år gæster Tenerife, indlogerer sig i Los Cristianos og Playa de Las Américas.

Oplev den lokale stemning på Tenerife

Så snart man kommer bare lidt væk fra turistbyerne med restauranter og menukort på syv sprog, er der pludselig ingen der taler engelsk, og en duft af autentisk, kanarisk mad strømmer ud fra de lokale huse. Nu er du rigtigt kommet til De Kanariske Øer, nu er du på Tenerife. Det er der, hvor du skal forsøge dig frem med engelske og spanske gloser og diverse fagter.

Alle byer på Tenerife uanset hvor små de måtte være, kan altid diske op med et museum, fx et historiemuseum eller keramikmuseum. Og her er naturligvis altid en smuk gammel kirke med arabisk-inspireret mudejarloft og helgener i alle hjørner. Uanset hvilken by du beslutter at besøge på Tenerife vil du opleve stor gæstfrihed og hjælpsomhed.

 

6 fantastiske byer på Tenerife

Tenerife byder på mange spændende og charmerende byer - lige fra små, idylliske kystbyer med lokal stemning til storbyens vingesus med eksklusiv shopping og gourmetrestauranter.

Callao Salvaje

Fredelig kystby perfekt til din sommerferie på Tenerife

Los Cristianos og Playa de Las Américas

Dyk ned i et hav af underholdning og forlystelser

Los Gigantes

Betagende klipper og vandaktiviteter for alle

El Médano

Frisk vind i håret og surfbrættet under armen

Santa Cruz

Snus til de lokales leben

La Laguna

Gå i Columbus fodspor

Læs mere om Tenerife