Tenerife - øen med det evige forår

Tenerife er berømt for sit dejlige vejr og en meget gavmild sol, og derfor er Tenerife også kendt for øen med det evige forår.

Du kan lykkeligt glemme alt om regntøj og overtøj, og du kan lige så godt nøjes med at pakke kufferten med badetøj og klipklapper. Gennemsnittemperaturen på Tenerife er nemlig 24 grader året rundt.

Oplevelser i det gode vejr på Tenerife

På solskinsøen Tenerife er alle slags vandaktiviteter helårs-aktiviteter. Du kan dykke, surfe, snorkle, sejle ud og se hvaler og delfiner, fiske, svømme og bygge sandslotte i vandkanten. Alt sammen både sommer og vinter.

Holder du ferie på Tenerife, kan du spise alle måltider udenfor og sove med åbent vindue og nyde den friske havluft hele døgnet. Vejret på Tenerife er perfekt til aktiv ferie og giver rig mulighed for, at du f.eks. kan du spille golf, cykle eller vandre på vulkaner i Teide Nationalpark.

Vejret på Tenerife

På Tenerife kan du opleve vidt forskellige klimaer og temperaturer. Du kan bade i Atlanterhavet, mens du kigger op på en snedækket bjergtop. På en tilfældig dag i marts kan det nemlig være 26 grader varmt ved stranden, 14 grader halvejs oppe på vulkanen og kun 4 grader på toppen af vulkanen Teide.

Vulkanen Teide, der ligger midt på øen, gør at Tenerife har flere mikroklimaer. Klima og vejr på Tenerife afhænger af, hvor højt oppe du befinder dig, og om du er på nord- eller sydsiden af Tenerife.

Vejret

 
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Dag
21° C
21° C
22° C
22° C
24° C
26° C
28° C
29° C
28° C
26° C
24° C
22° C

Læs mere om Tenerife