Bliv klogere på Færøerne 

Færøerne er rå og smukke og i den grad en rejse værd. Efter ca. 2 timer med fly er du omgivet af enestående natur midt i Atlanterhavet. Færøerne ligger mellem Island, Norge og Skotland og byder på store oplevelser, også selvom landet kun er halvanden gang større end Fyn. Uanset, hvor du står på Færøerne, er der højst 5 km til vandet, og den samlede kystlinje er hele 1.289 km. Fra mere end 340 fjeldtoppe kan du opleve uforglemmelige udsigter over græssende dyr og havet. En hel særlig ro indfinder sig, når du står midt i Færøernes vilde skønhed. 

De 18 øer er skabt af vulkaner. Istidens bræer har formet den oprindelige højslette til en øgruppe og skabt det enestående landskab med høje fjelde, dybe dale og smalle fjorde. Ud over de 18 øer er der flere mindre øer, holme og skær. 17 af de 18 øer er tilgængelige, og 6 af øerne er forbundet med broer eller tunneller. I dag er alle øerne beboede, bortset fra Litla Dimun, og befolkningstallet ligger på ca. 50.000, hvoraf ca. 20.000 bor i hovedstaden Tórshavn. 

Værd at vide før rejsen

Nedenfor har vi samlet de informationer, som er værd at vide inden din rejse til Færøerne. Her kan du blandt andet læse mere om afstande fra lufthavnen, internet, drikkevand, transport, vejret på Færøerne og meget mere.

Få svar på øvrige spørgsmål omkring din ferie, både før ferien, under ferien og efter ferien

Afstande - transfer

Bagage

Beklædning

Beliggenhed og styreform

Drikkepenge

Drikkevand

Elektricitet

Fauna & flora

Forhold for handicappede

Forsikringer

Fotografering

Infrastruktur

Internet

Maden

Prisniveau

Sprog

Tax free

Tidsforskel

Vaccination

Valuta

Vejret

Åbningstider