Et velfortjent pusterum

Byd foråret og de lange dage velkommen med en miniferie i store bededagsferien.

Store bededag er en oplagt mulighed for at tage en pause fra hverdagen og nyde foråret i fulde drag. Du får en forlænget weekend uden at skulle bruge ekstra feriedage - så hvorfor ikke udnytte denne fantastiske mulighed? Du behøver ikke at rejse langt væk for at finde et dejligt sted, hvor der er ro til at slappe af og få en masse nye oplevelser. Hold din bededagsferie i et hyggeligt feriecenter eller sommerhus i Danmark. 

Store bededagsferie i skønne feriecentre

FolkeFerie.dk har et bredt udvalg af feriecentre i det danske land. Fælles for alle feriehuse er, at de er proppet med muligheder for børn og voksne i hjertet af den smukke, danske natur, som er helt fantastisk og farverig om foråret. Nu er det op til dig at finde ud af, hvilken del af Danmark, I skal udforske.

Pak weekendtasken og stik af til et af vores dejlige feriecentre i skønne omgivelser i Danmark, hvor der er rum til nærvær og samvær for hele familien.

 

 

Vi anbefaler

Med mere end 20 feriecentre fordelt rundt omkring i landet kan det være svært at holde overblikket. Vi har her udvalgt fire af vores favoritter.

Se alle feriecentre her ➙

Store bededagsferie

Nyd miniferien fra 26. - 29. april 2019 i et af vores mange feriecentre i Danmark.

Bemærk: Datoerne kan endnu ikke bookes

Vi tager forbehold for udsolgte perioder og prisændringer.

Bededagsferie i sommerhus ➙

Er du til sommerhuse med spa, luksus eller plads til hele familien? Se det store udvalg her