Et velfortjent pusterum

Byd foråret og de lange dage velkommen med en miniferie i Store Bededagsferien.

Store Bededag er en oplagt mulighed for at tage en pause fra hverdagen og nyde foråret i fulde drag. Du får en forlænget weekend uden at skulle bruge ekstra feriedage - så hvorfor ikke udnytte denne fantastiske mulighed? Du behøver ikke at rejse langt væk for at finde et dejligt sted, hvor der er ro til at slappe af og få en masse nye oplevelser. Hold din bededagsferie i et hyggeligt feriecenter eller sommerhus i Danmark. 

Store bededagsferie i skønne feriecentre

FolkeFerie.dk har et bredt udvalg af feriecentre i det danske land. Fælles for alle feriehuse er, at de er proppet med muligheder for børn og voksne i hjertet af den smukke, danske natur, som er helt fantastisk og farverig om foråret. Nu er det op til dig at finde ud af, hvilken del af Danmark, I skal udforske.

Pak weekendtasken og stik af til et af vores dejlige feriecentre i skønne omgivelser i Danmark, hvor der er rum til nærvær og samvær for hele familien.

 

 

Vi anbefaler

Med mere end 20 feriecentre fordelt rundt langs landets kyster, og et hav af sommerhuse i alle egne kan det være svært at holde overblikket. Vi har her udvalgt fire af vores favoritter, som inspiration.

Se alle feriecentre her ➙

Store Bededagsferie

Vi afventer priser for Store Bededagsferien 2020. Udnyt den ekstra feriedag fra 7. - 10. maj 2020 i et af vores mange feriecentre i Danmark.

 • {{house.HouseInfo.AreaName}}, {{house.HouseInfo.Area}}

  {{house.HouseInfo.AreaName}}

  {{house.HouseInfo.Size}}m2, {{house.HouseInfo.BedRooms}} værelser, max {{house.HouseInfo.MaxPersons}} personer, sommerhus nr.: {{house.HouseId}}

  {{house.HouseInfo.AreaName}}, {{house.HouseInfo.Area}}

  • {{distance.Value.replace('m','')}}
   km
   m
  • Rygning tilladt

  Spar {{house.Saved |currency:"":0}},-  

  {{searchCriteria.feriecenter == 'true' ? 'Fra' : ''}} {{(searchCriteria.feriecenter == 'true' ? house.Price + 150 : house.Price) | currency:"":0}},-

  Book nu Vis boliger
  Om området Grundplan Om feriecenteret

  {{fc.HouseInfo.HotelRoomDescription}}

  Spar {{fc.Saved |currency:"":0}},-  

  {{fc.Price + 150 |currency:"":0}},-

  Book nu

Ingen resultater fundet.
 • Vi tager forbehold for udsolgte perioder og prisændringer.

Vores kunder gør en forskel

Takket være vores kunder fik flere end 280 familier en tiltrængt ferie i 2019. Læs mere om FolkeFerieFonden - klik her