Julerejser og nytårsrejser til sydens sol 

Glæd dig til lune himmelstrøg, et utal af seværdigheder og smukke naturscenerier. Middelhavsøen Malta er kun en kort flyvetur væk og det ideelle sted til en pause fra den kolde, danske vinter. Klimaet på Malta er subtropisk, og selv i vintermånederne ligger den gennemsnitlige dagtemperatur typisk på 15-17 grader. Med det azurblå Middelhav lige uden for døren og en bjergtagende natur, er der dækket op til en jul- og nytårsferie du sent vil glemme.

Bo i eget 70 m2 feriehus

Under dit ophold bor du på Mellieha Holiday Centre i eget 70 m2 feriehus med gratis Wi-Fi, gårdhave, tagterrasse, stor stue, 2 soveværelser og et dejligt lyst badeværelse. Her er både plads til parret og den store børnefamilie. Er I flere familier som rejser sammen, kan I leje feriehuse ved siden af hinanden - Læs mere her

Vanen tro sørger feriecentrets hyggelige restaurant, Great Dane, for en overdådig jule- og nytårsmiddag. Nær feriecentret finder du et hav af skønne vandreruter, hvor du kan gå dig til ekstra appetit. Vil du længere væk, kører busserne lige uden for feriecentret og forbinder dig med alle øens mange seværdigheder og attraktioner.  

 

 

Jule- og nytårstilbud

Julemiddag og nytårsmiddag

Skal du holde jul- eller nytårsaften på Mellieha Holiday Centre på Malta, så kan du bestille en lækker julemiddag og nytårsmenu. Book i god tid - og slip for madlavning på din ferie!

Julemiddag på Mellieha Holiday Centre

Menu er vejledende

Nytårsmiddag på Mellieha Holiday Centre

Menu er vejledende

Her skal du bo

 • Mellieha Holiday Centre

  Mellieha Holiday Centre på Malta er FolkeFerie.dks mest populære hotel. Den arkitekttegnede ferieby ligger i et naturskønt område blot 300 meter fra øens bedste sandstrand. Under dit ophold bor du i eget 70 m2 feriehus med privat, aflukket gårdhave og tagterrasse med udsigt. 

  Læs mere om Mellieha Holiday Centre

Vejret på Malta

 • Malta: 3.000 solskinstimer om året

  Vejret på Malta er behageligt året rundt. Klimaet er subtropisk, hvilket gør, at selv i vintermånederne er gennemsnittemperaturen på 15-17 grader. Vinteren på Malta byder derfor på en lang og lun ferie - væk fra de danske, kolde vintermåneder.

  Læs mere om vejret på Malta

Oplevelser på Malta

 • Maltas muligheder

  Malta bugner af seværdigheder, oplevelser, bjergtagende natur og uspoleret charme. Det lille ørige har 7.000 års historie, og du kan opleve spor fra Romerriget, Johanniterridderne og 2. Verdenskrig. Det er nemt at komme rundt på Malta med busser eller i lejet bil.

  Læs mere om Maltas muligheder

Bestil katalog

 • Katalog: Din guide til ferien

  Hvor skal din næste ferie gå hen? Bestil vores katalog helt gratis og få masser af inspiration til dit næste ferieeventyr. Vi guider dig til de bedste rejsemål, strande og hoteller - så du får præcis den ferie, du drømmer om.

  Bestil vores katalog her