Mærk foråret i Danmark

Kalenderen når marts og de første forårstegn i Danmark begynder at vise sig - nu er sommeren på vej.

Der er mange gode grunde til at nyde foråret. Dagene bliver længere og lysere, mens naturen begynder at springe ud og vise sig fra sin farverige side. Nyd den friske luft og de lune solstråler med en tur langs strandkanten eller spis årets første is i en af de mange hyggelige danske byer. Der er masser af muligheder for forskellige udendørs aktiviteter for hele familien i forårsmånederne. 

Helligdagsferie 

Foråret er det perfekte tidspunkt for en miniferie. Udnyt de mange helligdage i Danmark og tag på en forlænget weekend i det smukke danske land. Kom væk fra hverdagens travlhed og få fornyet energi i et lækkert feriecenter med masser af faciliteter eller bo i eget sommerhus i de skønneste omgivelser. 

Mulighederne er mange og der er masser af dejlige steder at besøge i Danmark om foråret. Lige fra toppen af Skagen til de mange Sjællandske ferieperler.

 

 

 

Helligdagsferie

Udnyt de mange helligdage og tag på en velfortjent miniferie i nogle af Danmarks smukkeste områder.

Vi anbefaler

Med mere end 20 feriecentre fordelt rundt langs landets kyster, og et hav af sommerhuse i alle egne kan det være svært at holde overblikket. Vi har her udvalgt fire af vores favoritter, som inspiration.

Vores kunder gør en forskel

Takket være vores kunder fik flere end 280 familier en tiltrængt ferie i 2019. Læs mere om FolkeFerieFonden - klik her