Langtidsrejser til Malta i vinterhalvåret

Forkæl dig selv med en langtidsferie under varmere himmelstrøg på Middelhavsøen Malta, og få en lang og dejlig pause fra de kolde måneder hjemme i Danmark. Langtidsferie med FolkeFerie.dk, er en lang ferie i 3, 4 eller helt op til 21 uger med afrejse i vintermånederne fra slut oktober til start april.

Alle vores langtidsrejser går til vores mest populære rejsemål Malta, hvor vores dygtige rejseledere tager imod dig. Vores langtidsrejser er med fly fra København eller Billund og du lander på den smukke Middelhavs-ø efter kun 3 timers flyvetid fra Danmark. Malta er et af de mest populære destinationer for langtidsferie af mange gode grunde.

Få destinationer har så meget at tilbyde som Malta, også om vinteren som kan minde om en dansk sommer. På vores langtidsrejser med en rejselængde fra 21 og helt op til 147 nætter, når du at udforske øens kulturrigdom, historiske attraktioner og stemningsfyldte byer i dit eget tempo uden at få feriestress. Der er også god tid til at nyde det milde klima og roen i og omkring den hyggelige ferieby, Mellieha Holiday Centre, som danner rammen om din langtidsferie.

Mellieha Holiday Centre er tegnet af en prisbelønnet dansk arkitekt og kombinerer det bedste af maltesisk kultur og dansk komfort, stadig med respekt for det omkringliggende landskab. Du bor i ét af Maltas smukkeste områder i eget feriehus, hvor pragtfuld natur og spændende udflugter venter lige ude foran din dør. På Mellieha Holiday Centre kan du bo i komfortable feriehuse, der giver dig mulighed for at nyde den skønne udsigt og det milde klima i fulde drag i hele din langtidsferie.

Derfor skal du tage på langtidsferie til Mellieha Holiday CentreMalta

Bemærkninger

I de kommende år renoverer vi de 3-vær. feriehuse fra november til start april. Der kan forekomme periodisk byggestøj omkring de huse, som renoveres. Vi beklager de eventuelle gener, det måtte medføre.

Se oversigt over de kommende feriehuse, som renoveres

Video: Dit feriehus venter

Har du spørgsmål?

Her skal du bo

På din langtidsferie bor du på Mellieha Holiday Centre med dansk rejseleder. Både rejsemålet og hotellet byder på mange muligheder til dig og dine medrejsende på jeres langtidsrejse.

Vejret

 
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Dag
15° C
16° C
17° C
19° C
23° C
28° C
31° C
31° C
28° C
24° C
20° C
17° C
Nat
C
C
10° C
12° C
15° C
18° C
21° C
22° C
20° C
17° C
14° C
11° C
Vand
15° C
14° C
15° C
15° C
18° C
21° C
24° C
25° C
24° C
22° C
20° C
17° C
Regn
81 mm
61 mm
41 mm
23 mm
7 mm
3 mm
0 mm
7 mm
40 mm
90 mm
80 mm
84 mm

Kilde: DMI

Mød de andre

Langtidsrejser med fastboende danske rejseledere - mød dem her. Og læs hvad andre langtidsgæster siger om både rejsemålet og feriecentret.

Ferie på Malta

Malta er det helt rigtige rejsemål, hvis du er på udkig efter en dejlig lang ferie som inviterer til både afslapning og aktiviteter, og hvor dagene er lysere og lunere end vintermånederne her hjemme kan tilbyde. Nyd morgenkaffen fra din private gårdhave, inviter naboen til aftensmad på tagterrassen eller hyg med de andre gæster i fællesområdet. Synes du det er lige lovlig længe at være væk i flere uger, tilbyder vi også rejser til Malta med en rejselængde på to uger eller blot en enkelt uge. Du kan stadig bo på Mellieha Holiday Centre eller vælge et af vores andre mange hoteller på Malta. Hotellerne er alle nøje udvalgte, se udvalget her.

Kontakt os

Har du spørgsmål til dit ophold eller ønsker du hjælp med at bestille en af vores langtidsrejser? Velkommen at kontakte os.