Jul når det er bedst

Efter mange måneder uden helligdage, ser vi frem til en velfortjent juleferie. Jul betyder for mange hygge, samvær og ikke mindst masser af tid til hinanden. Og den skal selvfølgelig holdes herhjemme i Danmark. Hold juleferien et af vores skønne feriecentre eller hyggelige sommerhuse, hvor der er plads til både de små og store familier. Kom væk fra juletravlheden og nyd roen. Mærk ilden i brændeovnen mens vind og vejr rusker udenfor, og mærk varmen sprede sig med alle de vante traditioner - blot i nye rammer. 

Julen byder på en masse indendørs hygge sammen familien, hvor I kan spille brætspil og bage julesmåkager, eller blot nyde julefreden under et lunt tæppe. I kan også mærke den friske og frostklare luft i det smukke vinterlandskab, og hvis sneen er faldet er der garanteret plads til masser af sneboldskampe, sneengle og snemænd. 

Juleferie i lækkert feriecenter

Vi har et bredt udvalg af lækre feriecentre rundt om i Danmark. Alle feriehusene byder på et hav af muligheder og aktiviteter for både børn og voksne, så I kan få en hyggelig og måske endda hvid jul. 

Vores feriecentre skaber de perfekte rammer for en dejlig juleferie, hvor der er plads til familiehygge og juletraditioner. Nu er det bare op til jer at beslutte, hvilken del af Danmark I ønsker at besøge til jul.  

 

Vi anbefaler

Med mere end 20 feriecentre fordelt rundt omkring i landet kan det være svært at holde overblikket. Vi har her udvalgt fire af vores favoritter.

Se alle feriecentre her ➙

Juleferie

Hold juleferie i et af vores mange feriecentre i Danmark.

 • {{house.HouseInfo.AreaName}}, {{house.HouseInfo.Area}}

  {{house.HouseInfo.AreaName}}

  {{house.HouseInfo.Size}}m2, {{house.HouseInfo.BedRooms}} værelser, max {{house.HouseInfo.MaxPersons}} personer, sommerhus nr.: {{house.HouseId}}

  {{house.HouseInfo.AreaName}}, {{house.HouseInfo.Area}}

  • {{distance.Value.replace('m','')}}
   km
   m
  • Rygning tilladt

  Spar {{house.Saved |currency:"":0}},-  

  {{searchCriteria.feriecenter == 'true' ? 'Fra' : ''}} {{(searchCriteria.feriecenter == 'true' ? house.Price + 150 : house.Price) | currency:"":0}},-

  Book nu Vis boliger
  Om området Grundplan Om feriecenteret

  {{fc.HouseInfo.HotelRoomDescription}}

  Spar {{fc.Saved |currency:"":0}},-  

  {{fc.Price + 150 |currency:"":0}},-

  Book nu

Ingen resultater fundet.

Vi tager forbehold for udsolgte perioder og prisændringer.

Juleferie i sommerhus ➙

Er du til sommerhus med spa, luksus eller plads til hele familien? Se det store udvalg her