Solsikker oplevelsesferie

Med mere end 300 soldage om året er Cypern et solsikkert rejsemål for dig som elsker varme, hvide sandstrande og turkisblåt vand. Langs Cyperns sydkyst strækker kilometervis af sandstrande sig og det klare vand inviterer til snorkelturer for hele familien. 

Udover skønne strande og afslappende badeliv, byder Middelhavsøen på masser af naturskønne områder og gemmer på spændende historie. Cypern kaldes Afrodites ø, som i følge mytologien blev født af havets skum og steg i land på Cypern. 

Ferie-ø fyldt med forskellige kulturer

Solskinsøen er placeret i den østlige del af Middelhavet, der hvor Europa, Afrika og Asien møder hinanden. De forskellige kulturer har derfor beriget øen med en række kulturskatte. Det kan blandt andet mærkes i maden, hvor måltiderne oftest består af små deleretter kaldet Meze, med inspiration fra Grækenland, Tyrkiet og det orientalske køkken. Cyperns omskiftelige historie ses flere steder og kan også opleves i det græsk-romerske teater i Kourion. 

På Cypern venter vidunderlig natur. Langs kysterne rejser klipper sig over havets overfalde og midt på øen finder du Trodosbjergene, hvor du kan vandre, opleve fugle, sjældne blomster og ubeskriveligt smukke udsigter.

 

 

Afrejse fra Aarhus

Oplev Cypern

Bliv klogere på solskinsøen

Kort

  • Sammen gør vi en forskel ❤

    Når du rejser med os, er du med til at gøre en forskel for vanskeligt stillede familier, som ikke har mulighed for at komme på ferie. Når du booker en rejse, doneres 100,- til FolkeFerieFonden, som årligt sender flere end 280 familier på ferie i Helsingør Ferieby.

    Læs mere om Fonden her

Læs mere om Grækenland