Det smukkeste af Kreta

Kreta kan du nyde en solrig ferie i skønne og rolige omgivelser nær by- og badeliv. På øen finder du stemningsfyldte byer, herlig græsk mad og eksotiske strande. Med det varme vejr fra maj til november er Kretas mange strande en populær måde at tilbringe ferien på. De ligger naturskønt i små, idylliske badevige med krystalklart og roligt vand. 

Bliv ligeledes charmeret af Chania og Rethymnons smukke, gamle venetianske bydele med smalle, stemningsfyldte gader, hyggelige havnefronter og pragtfulde renæssance monumenter.

Kreta har masser at byde på  

Eksotiske strande i lyserøde nuancer, turkisblå laguner, majestætiske hvidklædte bjerge, grønne palmeskove og bølgende bakker med olivenlunde og vinmarker. Kreta har et hav af magiske oplevelser at byde på.

Rejs også til Kreta og oplev den storslåede historie og imponerende kulturarv, når vejen slås forbi Knossos, det mægtige forhistoriske palads, som er hjemstedet for Europas ældste og mystiske civilisation, som levede på øen for over 4000 år siden.

Vi flyver direkte fra København i perioden maj-oktober.

 

 

Rejser i juni 2023

Rejser i juli 2023

Rejser i august 2023

  • Tilbuddene gælder kun for ovenstående udvalgte afrejsedatoer og indkvarteringer og gælder for 1 uges ophold, med mindre andet står nævnt. Alle priser er ekskl. mad ombord og transfer t/r. Priser pr. person ved min. 2 personer med mindre andet er angivet. Tilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter. Forbehold for udsolgte afgange og prisændringer.

2024: BOOK-TIDLIG-RABAT

Startskuddet til 2024 er gået! Nu kan du bestille din sommerferie i 2024 til Kreta. SPAR 800 kr. pr. person i BOOK-TIDLIG-RABAT + børnerabat. Børnerabatten gælder ved min. 2 betalende voksne.

2024: Hvornår vil du rejse?

April | Maj | Juni | Juli | August | September | Oktober

Oplevelser

Kreta byder på et hav af oplevelser til både store og små - tag en dukkert i de turkisblå laguner, tag ud på fascinerende vandreruter og oplev de farverige markeder rundt omkring på øen.