Kun 3 timer i fly fra Danmark ligger den smukke middelhavsø Malta. Med vores pakkerejser på egen hånd flyver du med rutefly direkte til Malta International Airport og har mulighed for at vælge mellem vores udvalgte hoteller. 

På egen hånd med rutefly

Selv om du rejser på pakkerejse på egen hånd, får du naturligvis den tryghed og høje kvalitet, som du kender. FolkeFerie.dk er medlem af både RID og Rejsegarantifonden (Reg.nr. 118). På rejsen kan du altid få fat på vores danske rejseledere via telefon og bestille udflugter på Malta, hvis du ønsker det.

Udbuddet af billige pakkerejser med rutefly med ændrer sig hurtigt - bestil i god tid for at få den bedste pris.

Vejret på Malta

Når du rejser til Malta kan du glæde dig til gyldne sandstrande, azurblåt hav, blå laguner og enestående natur i et fantastisk middelhavsklima. Vejret på Malta er skønt året rundt og har 3.000 årlige solskinstimer, en havtemperatur på 20 grader i gennemsnit samt en lang, tør sommer som strækker sig helt fra april til oktober. Ferieøen har et subtropisk klima – og selv hvis du rejser i januar og februar er vejret på Malta mildt og temperaturen sniger sig let op på 15-18 grader.

Et væld af oplevelser

Få steder har så meget at byde på som Malta, og ø-riget er perfekt til udforske på egen hånd. Malta er ca. halv så stor som Bornholm, og der er gode busforbindelser på øen. Det er også muligt at leje bil og selv køre rundt på øen.

Og der er masser at opleve. Du kan blandt andet opleve et af Europas bedste dykkersteder, 365 kirker, shopping, kulinariske oplevelser, middelalderbyer, blå laguner og meget mere. Husk også snorklen, når du rejser til Malta. En ny verden åbner sig, når du sætter af fra en klippe, og dykker ned i det klare, azurblå hav. Udforsk vrag, rev og undersøiske huler.

Læs meget mere om de forskellige oplevelser på Malta her. 

Information til din rejse

Med vores pakkerejser på egen hånd er du garanteret en tryg ferie.

Service på rejsen

Selv om du rejser på egen hånd, kan du altid kontakte vores danske rejseledere på Malta

Få en tryg ferie

FolkeFerie.dk er medlem af både RID og Rejsegarantifonden (Reg.nr. 118).

Bestil transport til dit hotel

Du kan hurtigt og nemt bestille shuttlebus fra Maltas lufthavn til dit hotel.

Fly og hotel til Malta

Vi afventer i øjeblikket nye priser for pakkerejser på egen hånd. Du flyver med rutefly og bor på et af vores nøje udvalgte hoteller.

  • Ovenstående gælder kun for de nævnte afrejsedatoer og indkvarteringer og gælder for 1 uges ophold, med mindre andet står nævnt. Alle priser er ekskl. mad ombord og transfer t/r. Priser pr. person ved min. 2 personer med mindre andet er angivet. Forbehold for udsolgte afgange og prisændringer.

Læs mere om Malta