Solskinsøen i Middelhavet

Rejs til solskinsøen Malta ved det smukke Middelhav i sommerferien. På Malta venter gyldne sandstrande, blå laguner, bjergtagende natur, uspoleret charme og et utal af seværdigheder. Malta har intet mindre end 7.000 års historie fordelt på 316 kvm2. På det lille, overskuelige ørige kan du både nå at ligge på stranden, vandre i de naturskønne omgivelser og se de mange kulturskatte i løbet af din ferie.

Sol, strand, kultur og historie

Malta er et af Europas bedste dykkersteder. Dyk ned i det klare, turkisblå Middelhav ved de små, fortryllende klippebugter – eller dyk ned i øens fascinerende historie i hovedstaden Valletta og middelalderbyen Mdina. Sol, strand, kultur og historie kombineret med et skønt klima året rundt, gør Malta til en fantastisk feriedestination. De hjertevarme maltesere og vores danske rejseledere står klar til at byde dig velkommen. Vi flyver direkte fra både Billund og København og efter blot 3 timer i fly ankommer du til det lille ørige. 

Ferie i børnehøjde og 50 % børnerabat

Mellieha Holiday Centre har vi gjort ekstra meget for, at børnene får den bedste ferie og de bedste rabatter. Hver dag i skolernes sommerferie og efterårsferie arrangerer feriebyens børneklubber aktiviteter for børn i alle aldre. Har I tilkøbt halv- eller helpension, spiser børn fra 2-11 år helt gratis efter speciel børnemenu (1 barn pr. betalende voksen).

Børn fra 2-17 år får op til 50 % børnerabat ved min. 2 betalende voksne, som bor i samme bolig. Rabatten gælder 7- og 14-dages charterrejser til Malta og børnerabatten kan ikke kombineres med andre rabatter medmindre andet er angivet.

Rejs i juni 2024

Rejs i juli 2024

Rejs i august 2024

 • Tilbuddene gælder kun for ovenstående udvalgte afrejsedatoer og indkvarteringer og gælder for 1 uges ophold, med mindre andet står nævnt. Alle priser er ekskl. mad ombord og transfer t/r. Priser pr. person ved min. 2 personer med mindre andet er angivet. Tilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter. Forbehold for udsolgte afgange og prisændringer.

Vi anbefaler

 • Mellieha Holiday Centre

  Mellieha Holiday Centre på Malta er FolkeFerie.dks mest populære hotel. Den arkitekttegnede ferieby ligger i et naturskønt område blot 300 meter fra øens bedste sandstrand. Under dit ophold bor du i eget 70 m2 feriehus med privat, aflukket gårdhave og tagterrasse med udsigt. 

  Læs mere om Mellieha Holiday Centre

Oplevelser på Malta

 • Maltas muligheder

  Malta bugner af seværdigheder, oplevelser, bjergtagende natur og uspoleret charme. Det lille ørige har 7.000 års historie, og du kan opleve spor fra Romerriget, Johanniterridderne og 2. Verdenskrig. Det er nemt at komme rundt på Malta med busser eller i lejet bil.

  Læs mere om Maltas muligheder

Værd at vide

 • Malta fra A-Å

  Vi har samlet en række informationer, som er værd at vide inden din rejse til Malta. Læs blandet andet om afstande fra lufthavnen, internet, mad og drikke, transport, vejret på Malta og meget mere.

  Læs mere her

Læs mere om Malta