Sommerferie 2023 til Malta

Bestil din sommerferie 2023 på Malta allerede nu. Med flere end 3.000 solskinstimer om året på Malta kan du glæde dig til en varm og solsikker sommerferie i 2023. Den lille charmende ø i Middelhavet har masser af fantastiske ferieoplevelser for hele familien.

Oplev noget af det reneste badevand i Europa, vær aktiv i den smukke natur til lands og vands eller besøg de mange kulturskatte på øen. 

Stort feriehus i din sommerferie 2023

Mellieha Holiday Centre er vores mest populære hotel på Malta, og feriebyen er perfekt til din sommerferie 2023.

Feriebyen har alt til en fantastisk sommerferie: Stor udendørs swimmingpool, babypool, ny børnepool, stor ny legeplads, ny minigolfbane, aktiviteter for børn, supermarked, nyrenoverede restauranter, indendørs pool, spa og fitness, multicourt, fodboldbane og meget mere.

Uanset om du vælger et feriehus på 55m2 og 70 m2 får du masser af private kvadratmeter at boltre dig på i din sommerferie 2023 til Malta. Alle feriehuse har nemlig egen gårdhave og private tagterrasse.

Drømmeferie i 2023 kun 3 timer væk

Det tager kun 3 timer at flyve til det lille ø-rige, og vi flyver direkte fra både Billund og København. Når du tager på sommerferie 2023 til Malta, bliver du budt velkommen af charmerende maltesere, og vores dygtige danske rejseledere står klar til at tage imod dig.

Har du allerede et favorithus til din ferie eller vil af sted på sommerferie 2023 i nogle bestemte uger, så skynd dig at bestille din ferie 2023 til Mellieha Holiday Centre på Malta allerede nu.

Ferie i juli 2023

Ferie i august i 2023

  • Tilbuddene gælder kun for ovenstående udvalgte afrejsedatoer og indkvarteringer og gælder for 1 uges ophold, med mindre andet står nævnt. Alle priser er ekskl. mad ombord og transfer t/r. Priser pr. person ved min. 2 personer med mindre andet er angivet. Tilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter. Forbehold for udsolgte afgange og prisændringer.

Læs mere om Malta