FolkeFerie.dks oplevelelsesferier er vitaminer til både hjertet og hjernen. Vi har samlet et udpluk af citater fra vores gæster, som har været på rundrejse, temarejse og aktiv ferie. 

”Susanne er simpelthen fremragende. Hun ved en masse og er god til at formidle det videre til os. Desuden var hun altid i godt humør og besvarede alle vore "dumme" spørgsmål.”

- Eli, Rundrejse på Malta og Sicilien

”Super god ferie og Max var en rigtig god og vidende guide. Fantastiske turledere og ro-steder. Super stemning og sammenhold.”

- Jytte, Kajakferie på Malta

”En ferie der havde det hele. Vi boede godt, havde en fantastisk guide og en alsidig rundrejse.”

 - Bente, Det bedste af Malta og Gozo

”Spændende og velbeskrevet ture. Fantastisk sød og medlevende guide på vandreturene. stor value for pengene”

- Susanne, Vandreferie på Malta

”Project Coordinator Susanne Attard Montalto var ekstrem dygtig og hjælpsom som guide for vores Riddertur.”

- Jørn, i Malteserriddernes fodspor på Malta

”Forrygende god - meget på grund af de to cykelguider (Dennis og Robert), som var helt forrygende. De var rigtig gode til at få alle med selvom vi havde lidt forskellige udgangspunkter for cykleriet.”

- Uffe, Cykelferie på Malta

”Vi var rigtig glade for vores rejseleder, Susanne, både pga. hendes berigende personlighed og gode humør, men også fordi hun kunne tale dansk - det medvirkede klart til, at det blev en rigtig god ferieoplevelse.”

- Preben, Vandreferie på Malta

”Vi var meget tilfredse med rundturen og synes den var godt tilrettelagt, vi så en masse, og samtidig var der plads til at slappe af og selv opleve noget på egen hånd.”

- Hanne, Rundrejse på Færøerne

”Max fortjener virkelig ros ikke alene for kajakturen men også for den efterfølgende uge hvor vi mødte ham på vej til den røde borg og hvor han tilbød at vi kunne følges og hvor han fortalte på vejen. Han var også virkelig sød til at kommunikere med vores børnebørn (2, 2, 4 og 5 år). De spurgte alle til ham i dagene efter.”

- Anette, Kajakferie på Malta

”Vore forventninger til oplevelserne i løbet af ugen med Susanne som guide blev til fulde indfriet. Vi er ved tidligere lejligheder blevet guidet af hende og også denne gang var det med stort udbytte. Hils hende og sig tak.”

- Hans, Det bedste af Malta og Gozo

”Fantastisk oplevelse! Vi fik et rigtig godt indtryk af vores guide, Per Hansen, som selv var fra Færøerne. Han var på alle måder venlig, informativ og meget vidende, så ham kan vi klart anbefale.”

- Sussie, Rundrejse til Færøerne

”Gode ture, meget dygtig og sød guide - Susanne er meget vidende og sørgede godt for os. Dejlig tur, gode oplevelser og dejlig mad, søde mennesker.”

- Lisbet, Vandreferie på Malta

”Fin ferie - man føler sig båret igennem rejsen, ankomst og afgang.”

- Kirsten, Kajakferie på Malta

”Denis er en super lokalguide for cykelturen. Sammen med Robert og Anders udgjorde de et rigtig godt team.”

- Hans, Cykelferie på Malta

”Alt i alt en god oplevelse. Da jeg før har deltaget savnede jeg flere ting. Har talt med Helle om det

Alt var fint i forhold til såvel rejsen og indkvarteringen”

- Susanne, Mindfulness på Malta

”Da det er første gang jeg Palle Aksdorff er på Færøerne,her blev jeg meget begejstret, Naturens skønhed, menneskene  fugle og de skønne geder. Flyveture. Fly med Atlantic Airways. Fin service om bord. Flot til og fra landing på Vegar.  Det samme gælder Receptionen på Hotel Føroyar , venlighed og fin service, Flot værelse meget tilfreds. var der fra 19-8-til 23-8 2017

Jeg var utilfreds med ikke at kunne tilmelde mig udflugten den 21. August, til Fugleøen Mykines på selve dagen. Trods den var udsolgt... Ligeledes den 22. august aften-kunne man godt have inkluderet transporten t/r til afskedsmiddagen på Restaurant Aarstova Thorshavn. ,i Billetten hjemmefra Da det var et irritationsmoment for flere af os. Tak til vor dygtige Guide Per Hansen, Venlig hilsen Palle Aksdorff”

- Palle, Rundrejse til Færøerne

”Super guider, venligt personale på hovedkontoret. I det hele taget god orientering på destinationsstedet. Super guide (Susanne) på temarejse. Hende kan I være stolte af at have i selskabet. De unge guider var gode og meget imødekommende.”

- Poul, Det bedste af Malta og Gozo

”Louise - som var vores rejseleder på cykelturene - var supergod. Hun var imødekommende, positiv og fungerede rigtig godt sammen med både holdet og vores lokale cykelguider.”

- Uffe, Cykelferie på Malta

”Femte gang på Malta. Kom ud i nogle hjørner, hvor vi aldrig havde været før. Fik et indblik i Maltas spændende historie. Trods vejret - regn, torden, lyn - som FolkeFerie ikke har indflydelse på, blev vandreturene gennemført, og programmet nogenlunde holdt.”

- Elsebeth, Vandreferie på Malta

”God ferie godt planlagt, hvor alt gik efter planen, med mange gode oplevelser og en super god Guide Per Hansen, som var meget vidende og fortællende om Færøerne.”

- Lissi, Rundrejse til Færøerne

”Vi havde en meget god tur med en god og meget hjælpsom guide Susanne. Vi ville have været på tema rejsen om 2 verdenskrig, men den var taget af programmet og vi fik at vide at den ville blive mixet sammen med det bedste af Malta og Gozo. Jeg havde glædet mig til at se de ting der stod i programmet om 2 verdenskrig. Da vi kom frem var det pludselig et andet program, som vi nok ikke var rejst efter, men det blev en ganske god tur med godt vejr som vi jo ikke har i Danmark.”

Poul, Det bedste af Malta og Gozo

”Fin ferie med spændende program og meget vidende guide. Stor ros til guide (Susanne). Meget vidende, god formidler, altid smilende og imødekommende - selv i øsende regnvejr.”

- Elsebeth, Vandreferie på Malta

”En fantastisk ferie, Trods udsigt til dårligt vejr holdt Susanne humøret oppe på os og så blev det ikke så slemt endda, En ferie jeg vil mindes længe, og er parat til at tage på vandretur igen.”

- Jens, Vandreferie på Malta og Sicilien

”Det var en spændende tur, vores guide var meget behagelig og med stor viden om de steder vi besøgte.”

- Hans, Rundrejse til Færøerne

”Det har været en fin oplevelse med en meget kompetent guide, og en dygtig chauffør (Tage)”

- Inger, Rundrejse på Færøerne

De udvalgte citater er fra FolkeFerie.dks spørgeskema, som sendes til gæsterne lige efter hjemrejse. Gæsterne har givet accept til, at vi må offentliggøre dem, og gæsterne nævnes kun med fornavn.

Se alle vores oplevelsesferier

Læs mere - klik her ➙