På Gozo i Middelhavet ligger det charmerende B&B Il Wileg. Her kan du slappe af i hyggelige, naturskønne omgivelser, nyde den dejlige morgenmad, som er inkluderet i opholdet og gå til bytorvet, hvor du finder barer og restauranter.

Byens bedste bed & breakfast

Glæd dig til at bo på det hyggelige Il Wileg Bed & Breakfast. Det lille charmerende B&B danner en perfekt base for de skønne vandreture på Gozo. Il Wileg Bed & Breakfast ligger i en stille gade i den hyggelige landsby Qala fem minutters kørsel fra havnebyen Mgarr. Et 300 år gammelt oliventræ tilbyder skygge i gårdhaven, og alle vegne er der grønne planter og en fredelig stemning.

Landidyl og rustik charme

Det er hyggeligt at bo på Il Wileg Bed & Breakfast. Værten er venlig og hjælpsom. Og værelserne giver dig den ægte Gozo-følelse med fritlagte bjælker, rustikke møbler af mørkt træ, klinkegulve og træskodder, som kan lukkes for vinduerne.

Indretning og faciliteter

Med gæsternes komfort for øje byder Il Wileg Bed & Breakfast dig velkommen til to overnatninger. De hyggeligt indrettede værelser varierer i størrelse og indretning, men alle har gratis Wi-Fi, aircondition og fladskærms tv. Hver morgen kan du nyde en lækker, veltilberedt morgenmad i den smukke restaurant med rundbuede stenhvælvinger og blyindfattede farvede ruder. I den charmerende gårdhave kan du hvile vandrebenene og nyde et glas under den åbne himmel.

Bo midt i en charmerende landsby

Qala har en stor barokkirke og en hyggelig kirkeplads, hvor de fleste cafeer og barer ligger. Om aftenen samles turister og lokale for at snakke, spise og hygge. Her vil du på tæt hånd opleve den altid imødekommende befolkning og det tilbagelænede ø-liv. Lige ved bytorvet finder du ligeledes en velassorteret købmand og slagter samt en grønthandler. Du skal ikke gå længe, før byens veje standser og små, smalle skærveveje tager over. Tæt på kan du høre hanen gale, og i det fjerne kan du høre fyrværkeri blive skudt af i de nærliggende nabobyer.