Sommeren starter tidligt, når du kigger på vejret i Grækenland.

Vejret på De Ioniske Øer i Grækenland har allerede fra maj måned dejligt udevejr.

Og helt frem til oktober måned kan du bade, ligge på stranden og sidde ude om aftenen takket være vejret på De Ioniske Øer.

Vejret på Ithaka i Grækenland

Få et samlet overblik over vejret på Ithaka året rundt. Vejret i Grækenland varierer meget afhængig af, hvor i Grækenland, du befinder dig. Vejret på De Ioniske Øer er præget af varme og behagelige temperaturer.

Dejligt vejr året rundt på Ithaka

Sommervejret på Ithaka begynder allerede i maj med dagtemperaturer, der når op på ca. 25 grader. Vejret på Ithaka er varmt, behageligt og knap så hedt i starten af sommeren. Vejret på Ithaka er allervarmest i juli og august måned. Det er også i de måneder, at vejret på Ithaka lokker flest turister til øen. I juli kan temperaturerne snige sig op over 30 grader. 

 

Vejret på Ithaka i sommermånederne

Juli og august er de måneder, hvor sommeren topper, og hvor temperaturen selv om natten sjældent kommer under de 20°C. Men hvor vejret i Grækenland i juli og august kan blive for hedt, er vejret på De Ioniske Øer heldigvis præget af kølende havbriser. Vindene er stærkest i juli og august, netop når der er mest brug for dem.

 

Lad bare paraplyen blive hjemme

Perioden fra midten af maj til midten af september er meget tør, og i juli og august er det usandsynligt at opleve regn overhovedet.

Vejret på Ithaka om vinteren

Vintrene er milde og våde i nogen grad beslægtet med det engelske forår. Temperaturerne vil generelt være lidt under de 15°C, selv om du på en solrig dag sagtens kan opleve temperaturer, der sniger sig op mod de 20°C.

Vejret på Ithaka året rundt

Her ser du de gennemsnitlige dagtemperaturer på Ithaka:

 

  Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Dag°C 12 13 15 18 23 27 30 30 27 22 17 14

Oversigten er vejledende. Atypiske vejrforhold kan forekomme i perioder.

 

Læs mere om Ithaka her