Kythira er en uspoleret græsk ø, der byder på smuk natur, dejlige strande og ægte græsk stemning. Og selvfølgelig masser af sol! Ferie på Kythira er perfekt til familier og par, der vil mærke det autentiske Grækenland på en rolig ferie.

Kythira er en mindre ø, der ligger syd for halvøen Peloponnes. Ferie på Kythira er ikke præget af masseturisme, øen er derimod populær blandt grækere fra fastlandet, som holder ferie på Kythira. Kythira har derfor en helt speciel græsk stemning, som man ikke finder mange andre steder.

Den lille ø Kythira har lækre strande med god plads og Grækenlands berømte turkisblå vand. Samtidig bugner øen af smuk natur med kløfter, huler og vandfald, som kan opleves på Kythiras mange gode vandreruter. Ferie på Kythira byder også på små hyggelige byer, hvor man kan nyde traditionel græsk mad og en drink med udsigt over havet eller udsigt til det lokale leben. 

Kythiras historie

Øen bærer fortsat præg af at have været en vigtig handelspost under Venetiansk og Osmannsk styre, og historien kan ses i bygningsværker og ruiner. Kythira er kendt som gudinden Afrodites ø – Afrodite var gudinde for kærlighed, skønhed og uskyld, hvilket giver et fint billede af Kythira.

FolkeFerie.dk tilbyder i samarbejde med Primo Tours ophold i byen Agia Pelagia på Kythiras nordøstlige kyst, du kan læse mere om området her.

 

Bemærk; vi tilbyder ikke rejser til Kythira i øjeblikket. Hold øje med siden, vi opdaterer, når vi har nye datoer. Se alle vores rejsemål her

Om Kythira

  • Sammen gør vi en forskel ❤

    Når du rejser med os, er du med til at gøre en forskel for vanskeligt stillede familier, som ikke har mulighed for at komme på ferie. Når du booker en rejse, doneres 100,- til FolkeFerieFonden, som årligt sender flere end 280 familier på ferie i Helsingør Ferieby.

    Læs mere om Fonden her
  • Gratis parkering i Billund Lufthavn

    Når du rejser med FolkeFerie.dk gennem Primo Tours, får du gratis parkering i Billund Lufthavn.