Hos FolkeFerie.dk går vi meget op i, at du skal bo godt på din ferie. Nedenfor kan du derfor se vores nøje udvalgte hoteller, der er perfekt til din ferie. 

Vil du bo tæt på poolen, have en ekstra god udsigt, eller har du en bolig, som du plejer at bo i? På 4 af vores bedste hoteller er det nemlig muligt at bestille præcis det feriehus eller hotelværelse, som du ønsker at bo i.

Skal ferien være 3, 3+, 4 eller 4+?

Se alle 3 og 3+ stjernede hoteller – klik her

Se alle 4-stjernede hoteller – klik her

Se alle 4+ stjernede hoteller – klik her

Nyd ferien i syden

Vi har flere rejsemål, der passer godt til en ferie forår, sommer og efteråret. Et sted kunne være ø-perlen i Middelhavet: Malta, hvor du bor på det populære Mellieha Holiday Centre
Du kan også drage til nogle af Grækenlands smukkeste områder. Her har vi topklasse hoteller ved "Det Græske Caribien" i kystbyen Sivota og ved det eventyrlige ferieparadis Kreta.
Er du mere til en ferie fyldt med oplevelser og aktiviteter både på land og til vands, kunne turen gå til atlanterhavsøen Porto Santo.

Design din ferie præcis som du ønsker

Er I flere familier, der gerne vil bo tæt på hinanden? Vil I bo tæt på bestemte områder, eller vil I hellere være lidt for jer selv? Havudsigt eller bare nær stranden? På vores 4 mest populære hoteller kan I vælge præcis, hvilken favorit-bolig, I vil nyde ferien i.

3-stjernede hoteller

★ God standard ★ Skøn beliggenhed ★ Fornuftig pris. Så kort kan det opsummeres! Lad et af vores skønne 3-stjernede hoteller danne rammen om din ferie - så er du sikker på en lækker ferie til en rigtig god pris

3-stjernet ferie

4-stjernede hoteller

★ Perfekt base til din ferie ★ Topklasse beliggenhed nær stranden ★ Bredt udvalg af aktiviteter og faciliteter ★ Rejsemål med mulighed for store oplevelser. Nedenstående tre hoteller er vores allermest populære - så er spørgsmålet bare, om ferien skal gå til Malta, Porto Santo eller Tenerife

4-stjernet ferie

Når ferien skal have lidt ekstra...

Skal der skrues liiidt ekstra op for det lækre? Tag et kig på nedenstående hoteller i græske Sivota - kendt som "Det Græske Caribien"

4+ stjernet ferie