Få feriesteder har så meget at byde på som Malta: Sol, strand og turkisblåt vand går hånd i hånd med 7.000 års spændende historie. En sjælden kombination du bare må opleve. Og så er ferieparadiset ikke længere væk end tre timer. 

Malta i foråret er noget helt specielt. Det solrige klima får naturen til at vise sig fra sin smukkeste og mest farverige side. Blomsterne springer ud og grønne og gule marker titter frem. Foråret på Malta starter allerede i marts med et mildt og behageligt klima. Fra april og maj presser sommervejret sig på, og temperaturerne sniger sig op på 20-24 grader.

Nyd middelhavssolen og naturen fra din private gårdhave på Mellieha Holiday Centre hvor du bor i eget 70 m2 feriehus, på en af Maltas bedste placeringer. Vores danske rejseledere står klar til at byde dig velkommen på Malta.  

Rejs i april 2024

Rejs i maj 2024

Rejs i marts 2025

Rejs i april 2025

 • Tilbuddene gælder kun for ovenstående udvalgte afrejsedatoer og indkvarteringer og gælder for 1 uges ophold, med mindre andet står nævnt. Alle priser er ekskl. mad ombord og transfer t/r. Priser pr. person ved min. 2 personer med mindre andet er angivet. Tilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter. Forbehold for udsolgte afgange og prisændringer. Fra 27. april er der tillæg på morgenafgange til Malta.

Vi anbefaler

 • Mellieha Holiday Centre

  Mellieha Holiday Centre på Malta er FolkeFerie.dks mest populære hotel. Den arkitekttegnede ferieby ligger i et naturskønt område blot 300 meter fra øens bedste sandstrand. Under dit ophold bor du i eget 70 m2 feriehus med privat, aflukket gårdhave og tagterrasse med udsigt. 

  Læs mere om Mellieha Holiday Centre

Vejret på Malta

 • Malta: 3.000 solskinstimer om året

  Vejret på Malta er behageligt året rundt. Klimaet er subtropisk, hvilket gør, at selv i vintermånederne er gennemsnittemperaturen på 15-17 grader. Vinteren på Malta byder derfor på en lang og lun ferie - væk fra de danske, kolde vintermåneder.

  Læs mere om vejret på Malta

Oplevelser på Malta

 • Maltas muligheder

  Malta bugner af seværdigheder, oplevelser, bjergtagende natur og uspoleret charme. Det lille ørige har 7.000 års historie, og du kan opleve spor fra Romerriget, Johanniterridderne og 2. Verdenskrig. Det er nemt at komme rundt på Malta med busser eller i lejet bil.

  Læs mere om Maltas muligheder

Læs mere om Malta