Prøv noget nyt og eksotisk - hold konference, kursus eller møde blandt tempelfolk og korsriddere på Malta.

På vores Mellieha Holiday Centre har vi velfungerende kursusfaciliteter (med plads op til 250 personer), indbydende feriehuse med 2 soveværelser, privat gårdhave, gode restauranter og smukke omgivelser. Malta er et oplagt valg, når kursusopholdet også skal rumme sociale og kulturelle oplevelser i uforglemmelige omgivelser.

 • For bestilling ring 33 27 65 32

  Er du interesseret i at afholde konference, kursus, booke mødelokaler
  eller ophold på Malta så ring og hør nærmere på tlf. 33 27 65 32

 • Mødefaciliteter og indkvartering på Mellieha Holiday Centre

  Mellieha Holiday Centre er prisbelønnet for sin arkitektur, og ligger på den nordlige del af Malta, lige ned til øens bedste sandstrand.

  Der, hvor korsriddere og tempelfolk for cirka 500 år siden hvilede ud og samlede kræfter mellem togterne. Og hvor roen, det lune klima og den storslåede natur stadig betager og inspirerer til anderledes oplevelser for sjæl og krop.

  Mellieha Holiday Centre er velegnet til både små og store møder og konferencer. Centret har to mødelokaler, hvoraf "Konferencesalen" kan deles i to lige store lokaler. Der er av-udstyr samt engelsktalende medarbejdere, som sørger for, at I har hvad I skal bruge.

 • Øvrige faciliteter og aktiviteter

  Da Mellieha Holiday Centre også fungerer som feriested, byder vi på en række aktivitetstilbud til kursisterne.

  Blandt andet en stor solopvarmet swimmingpool, eksklusiv opvarmet indendørs pool med spa, sauna, dampbad, fitness og wellness. Desuden tennisbaner, minigolf, boldbane, forhindringsbane, petanque, bar med dans og musik flere gange om ugen og fire sæsonbaserede restauranter med både steaks, kinesisk, maltesisk og italiensk mad. Vi bruger selvfølgelig de sublime omgivelser til teamudfordringer og brain breaks.

 • Her skal I bo:

  På Mellieha Holiday Centre bor deltagerne i store feriehuse på 70 m2 med egen gårdhave og tagterrasse med udsigt over havet og Mellieha by. Hvert feriehus rummer stue med tv, køkken, to soveværelser (danske Tempurmadrasser i det største soveværelse) og badeværelse. Stuen er stor nok til gruppearbejde. Der er gratis wifi på hele centret.
  Læs mere om boligerne på Mellieha Holiday Centre.

   

  Varighed:

   

 • Ring og hør mere på tlf: 33 27 65 32