Er du på Malta i marts, så se med her ...

Rejs til Malta i marts og tag med på vores eksklusive 3-dags udflugt til Sicilien med afgang fra Malta mandag den 20. marts. Tilmeld dig senest den 6. marts.

Forunderlige landskaber og fortryllende byer 

I selskab med vores populære og erfarne rejseleder Susanne, skal vi på 3 dage opleve nogle af Siciliens største højdepunkter og små historiske perler. Vi slår blandt andet vejen forbi forunderlige vulkanlandskaber, Europas mest aktive vulkan og den smukke arkæologiske park, Neapolis. Vi besøger også en perlerække af fortryllende byer - lige fra jetset-byen Taormina til barokbyen Ragusa Ibla. Vi krydrer selvfølgelig turen med lækre sicilianske specialiteter og storslåede kirker.  

Under dit ophold på Sicilien bliver du indkvarteret på lækkert 4-stjernet hotel inkl. halvpension samt vin og vand til maden. Pris pr. person 4.199 kr.

Sådan bestiller du udflugten

Udflugten til Sicilien har afgang fra Malta den 20. marts og vi er retur igen den 22. marts. Du bestiller udflugten ved at sende en mail til vores rejseleder Susanne på Susanne@folkeferie.dk senest den 6. marts 2023.

Har du spørgsmål til turen?

Har du spørgsmål til 3-dags turen til Sicilien så skriv direkte til vores rejseleder Susanne: Susanne@folkeferie.dk

Du betaler for turen ved ankomst til Malta enten på velkomstmødet eller på vores servicekontor på Mellieha Holiday Centre, Mellieha Bay, MLH02, Malta. 

Dagsprogram

Oplev det bedste af Sicilien på vores fantastiske 3-dags tur.

Udskriv program

Dag 1

Smukke Siracusa og den fortryllende ø, Ortigia

Dag 2

Forunderlige vulkanlandskaber og jetset-byen Taormina

Dag 3

Perler fra UNESCOs verdensarvsliste

Her skal du bo

På 3-dags turen til Sicilien bor du 2 nætter i dobbeltværelse på 4-stjernet hotel.

  • ★★★★ Hotel på Sicilien

    Vi har sørget for kvalitet og komfort på 3-dags turen til Sicilien. Derfor kan du glæde dig til, at bo på 4-stjernet hotel. Du indkvarteres i et skønt dobbeltværelse inklusiv. halvpension samt vin og vand til maden.

Alt dette får du

Inklusiv

Ikke inkluderet

Dato, pris og tilmelding

Dato:

Udflugten til Sicilien har afgang fra Malta den 20. marts og vi er retur igen den 22. marts.

Pris pr. person ved 2 personer: 

4.199,- pr. person. Maks 25 deltagere.

Rejser du alene, kan du bestille dobbeltværelse som eneværelse mod et tillæg på 189,- pr. person pr. nat.

Turen gennemføres:
Ved min. 15 deltagere. Gennemføres turen ikke på grund af for få tilmeldte, vil du blive kontaktet senest 14 dage før udflugtens start.
Udflugten gennemføres ikke, såfremt at sejlturene mellem Malta og Sicilien ikke kan gennemføres på grund af vejret. Gennemføres turen ikke, vil tilmeldte blive kontaktet hurtigst muligt og få penge retur.

Sådan bestiller du:

Du bestiller ved at sende en mail til vores rejseleder Susanne: Susanne@folkeferie.dk.

Din guide

  • Mød Susanne...

    Susanne har været guide i mange forskellige lande inden, at hun faldt pladask for middelhavsøen Malta. Det er blevet til over 30 år på Malta og hun kender øen bedre end de fleste. Hendes kærlighed for det maltesiske ørige og ikke mindst Sicilien er tydelig, når hun tager dig med rundt til de store seværdigheder og små hemmelige perler.