Forunderlige landskaber og fortryllende byer 

I selskab med vores populære og erfarne rejseleder Susanne, skal vi på 3 dage opleve nogle af Siciliens største højdepunkter og små historiske perler. Vi slår blandt andet vejen forbi forunderlige vulkanlandskaber, Europas mest aktive vulkan og den smukke arkæologiske park, Neapolis. Vi besøger også en perlerække af fortryllende byer - lige fra jetset-byen Taormina til barokbyen Rugusa Ibla. Vi krydrer selvfølgelig turen med lækre sicilianske specialiteter og storslåede kirker.  

Under dit ophold på Sicilien bliver du indkvarteret på lækkert 4-stjernet hotel inkl. halvpension samt vin og vand til maden. 

Har du spørgsmål til turen?

Har du spørgsmål til 3-dags turen til Sicilien så skriv direkte til vores rejseleder Susanne: Susanne@folkeferie.dk

Du betaler for turen ved ankomst til Malta enten på velkomstmødet eller på vores servicekontor på Mellieha Holiday Centre, Mellieha Bay, MLH02, Malta. 

Dagsprogram

Oplev det bedste af Sicilien på vores fantastiske 3-dags tur.

Udskriv program

Dag 1

Smukke Siracusa og den fortryllende ø, Ortigia

Dag 2

Forunderlige vulkanlandskaber og jetset-byen Taormina

Dag 3

Perler fra UNESCOs verdensarvsliste

Her skal du bo

På 3-dags turen til Sicilien bor du 2 nætter i dobbeltværelse på 4-stjernet hotel.

  • ★★★★ Hotel på Sicilien

    Vi har sørget for kvalitet og komfort på 3-dags turen til Sicilien. Derfor kan du glæde dig til, at bo på 4-stjernet hotel. Du indkvarteres i et skønt dobbeltværelse inklusiv. halvpension samt vin og vand til maden.

Alt dette får du

Inklusiv

Ikke inkluderet

Dato og pris

Afrejse den 22.03.21 og den 05.04.21

Pris pr. person ved 2 personer: 

Rejser du alene kan du bestille dobbeltværelse som eneværelse.

Turen gennemføres:
Ved min. 15 deltagere. 
Bestillingsfristen er senest 7 dage før afrejse. Gennemføres turen ikke, vil tilmeldte blive kontaktet straks efter bestillingsfristens ophør.

Din guide

  • Mød Susanne...

    Susanne har været guide i mange forskellige lande inden, at hun faldt pladask for middelhavsøen Malta. Det er blevet til over 30 år på Malta og hun kender øen bedre end de fleste. Hendes kærlighed for det maltesiske ørige og ikke mindst Sicilien er tydelig, når hun tager dig med rundt til de store seværdigheder og små hemmelige perler.