Malta er et oplagt valg, hvis I planlægger en studietur. Det lille ø-rige i det sydlige Middelhav har et behageligt klima og en fantastisk natur og med sine kun godt 316 km2 et af de mindste lande i Europa. Øen har gennem historien været underlagt mange fremmede magter inden selvstændigheden i 1964. I dag tilbyder Malta et utal af muligheder for besøgende, hvad enten målet er solferie, historiske udflugter eller skole-og virksomhedsbesøg.

Indkvartering

Mellieha Holiday Centre, FolkeFerie.dks eget feriecenter på Malta består af feriehuse på 70 m2 med to separate soverum, stue med yderligere to sovepladser, fuldt udstyret køkken, bad, privat tagterrasse og gårdhave. Hvert hus har plads til 6 personer. På feriecentret finder I mange gode faciliteter, som indendørs- og udendørs pool, jacuzzi, fitness, restauranter, internetcafe, tennisbane, fodbold, minigolf og petanque.
Læs meget mere og se billeder af Mellieha Holiday Centre her.

 

Eksempel på udflugter:

Valettas skjulte sider

Halv dag ekskl. entré

Tag med på en forrygende rejse til Vallettas farverige fortid, fra de hellige Johanitterridderes vilde orgier til Anden Verdenskrig, hvor malteserne led forfærdeligt - måske med undtagelse af ludere og lommetyve i Strait Street - Vallettas svar på Istedgade. På denne tur fortælles der om Vallettas historier fra en overset vinkel, mens vi passerer mange af byens seværdigheder. Vi vil også nyde udsigten fra Upper Baracca Garden over Grand Harbour.

Turen varer ca. 4 timer
Pris pr. person: 12.00 euro

Vittoriosa - Riddernes ukendte hovedstad

Halv dag ekskl. entré

Citta Vittoriosa, bedre kendt blandt malteserne som il-Birgu, er en af de ældste maritime byer på Malta. Byen blev grundlagt helt tilbage i det 11. århundrede, og det var her, at johannitterridderordnen slog sig ned, da de ankom til Malta i 1530. Tur går gennem de smalle gader i denne mystiske by med start ved ”De Tre Porte” omkranset af fæstningsmure fra det 16. århundrede.

Turen varer ca. 4 timer
Pris pr. person: 12.00 euro

Gozo - Den grønne lillesøster

Hel dag inkl. entré og færge

Vi besøger Maltas frodige naboø Gozo. Efter en hyggelig sejltur starter vi ved den hellige kirke Ta Pinu, som udover at være en meget atypisk katolsk kirke også har en helt særlig og hellig betydning for gozotanerne. Herefter oplever vi naturens kræfter, når vi besøger Fungus Rock. Vi tager også til hovedstaden Victoria, hvor vi besøger det store fæstningsværk Citadellet og Den Kuppelløse Kuppelkirke. Tid til frokost og handel på egen hånd.

Turen varer ca. 8 timer
Pris pr. person: 30.00 euro

 

Alle priser på ovenstående eksempler på udflugter er vejledende og beregnet på min 20 personer i perioden fra november til og med april, inklusiv bustransport og autoriseret guide.

 

Skolebesøg:

Hverdagen for en maltesisk skoleelev adskiller sig væsentligt fra en dansk skoleelevs hverdag. Som del af studieturen har I mulighed for at besøge en lokal skole, møde studerende fra 14-17 år og tale om forskelle og ligheder i studie, fritid, musik, hobbyer eller noget helt femte. Det er kotume at medbringe en gave til skolen. Venligst bemærk at besøget kun kan gennemføres ved forespørgsel inden rejsen indledes.

Turen varer ca. 4 timer inklusiv transport.
Pris pr. person: 5.00 euro.

Eksempler på virksomhedsbesøg:

  • Playmobil - fremstilling af det kendte legetøj
  • General Soft Drinks - sodavandsfabrik (coca-cola)
  • Mdina Glass - Glaspusteri
  • Bristow Potteries - fremstilling af keramik
  • Golden Harvest - bageri
  • Akvakultur - forskning i fiskeopdræt og redningscenter for sårede havskildpadder.
  • Ager Foundation - landbrug. Tilbring en dag på en gozotansk gård, inklusiv frokost.

Rundvisningen vil blive varetaget af en af virksomhedens ansatte.
Turene varer ca. 4 timer
Pris pr. person inklusiv transfer og rundviser: 5.00 euro.

Vi håber, at vi har inspireret jer til at vælge Malta som jeres mål for jeres kommende studietur.

For yderligere information om øen, anbefaler vi at I downloader vores folder om studieture ved at klikke HER. 
Den indeholder en lang række praktiske informationer samt kort og beskrivelser af denne ø, der længe har været en FolkeFerie.dk favorit.

Vores charterafdeling står klar med gode råd, hjælp og vejledning, så vi sammen kan planlægge den helt rigtige studietur for jer.

Kontakt

Hanne Mouritzen

E-mail: hm@folkeferie.dk

Tlf: 33 27 65 32

 

Folkeferie.dk

Søndre Fasanvej 98
2500 Valby

 

LÆS MERE OM MALTA