Forkæl smagsløgene på Porto Santo

Du kan glæde dig til det portugisiske køkken på Porto Santo, som rummer kogekunst af høj kvalitet. Tag ud og oplev den veltilberedte og alsidige mad på en af Porto Santos mange gode restauranter. Maden er frisk og serveres i rigelig mængder. Sammenlignet med Danmark er det billigt at spise ude på restauranter på Porto Santo.

Lokale egnsretter og international inspiration

Portugiserne dyrker landets rige traditioner - også i køkkenet med lokale egnsretter, men lader sig også gerne inspirere af international gastronomi. Det portugisiske køkken består af både kød, fisk og skaldyr, og dertil serveres solmodne grøntsager, ris og kartofler. Hvidløg, olivenolie og friske krydderurter er faste ingredienser i tilberedningen. Du kan næsten altid få en grillet steak med pommes friter. Til den søde tand kan du forvente is, mousse, frugtsalater, buddinger og kager.

Ø-specialiteter du må prøve

Espetada er en klassisk madeiransk ret, som er populær på Madeira såvel som Porto Santo. Retten består af oksekødstykker, som gnides med groft salt, hvidløg og laurbær, inden det grilles på spyd over åben ild. Til kødet får du typisk serveret forskelligt tilbehør såsom kartofler, salat og Milho frito, som er friterede majsmelskager. Prøv også Bolo do Caco, som er runde, flade brød bagt i stenovn med en blanding af hvedemel og kogte søde kartofler. Læs mere om øens specialiteter her

Værd at vide inden spisetid

Transport

Åbningstider

Her er børn velkomne

Restaurant-anbefalinger på Porto Santo

Spredt rundt på hele Porto Santo finder du den ene gode restaurant efter den anden. Her er nogle af vores favoritter. Glæd dig til alsidig, frisk og lækker mad.

Udskriv restaurantlisten -

Golf Restauranten

Fantastisk mad og udsigt over golfbanen

Restaurant Torres

Hyggelig udeservering af lokale egnsretter

Restaurant Panorama

Traditionel mad og panoramaudsigt over havet og øen

Restaurant Porto Dos Frades

Et godt sted at prøve Porto Santos nationalret

Alencastre

Hjemmelavet lækker mad på de lokales foretrukne restaurant

Restaurant Casa da Avo

Nyd lækre lokale retter

Pé na Água

Børnevenlig restaurant lige ud til stranden

Sommer på Porto Santo

Læs mere her ➙