Gode nyheder fra Udenrigsministeriet 

Fra den 26. juni kan danske turister holde ferie i alle EU- og Schengenlande, hvis de er vaccinerede, tidligere smittede eller rejser på en negativ test. Og du kan komme retur til Danmark uden krav om isolation. Læs mere på Udenrigsministeriets hjemmeside

Du skal IKKE længere bære mundbind udendørs i Grækenland

Den 23. juni oplyste de græske myndigheder, at kravet om brug af mundbind udendørs ophører pr. 24. juni og tilføjer, at der er yderligere lempelser på vej. Den 28. juni ophører udgangsforbuddet om natten og det bliver også tilladt, at sidde 10 personer sammen ved samme bord på restauranterne. Du skal fortsat bruge mundbind i offentlig transport eller i store tætte forsamlinger udendørs.

Rejser i juni

Rejser i juli

Rejser i august

  • Tilbuddene gælder kun for ovenstående udvalgte afrejsedatoer og indkvarteringer samt for 1 uges ophold, med mindre andet står nævnt. Alle priser er ekskl. mad ombord og transfer t/r. Priser pr. person ved min. 2 personer med mindre andet er angivet. Tilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter og gælder nybestillinger fra den 14. juni 2021. Forbehold for udsolgte afgange og prisændringer.