Vidste du, at ...

... du fra oktober til april kan rejse billigt til middelhavsøen Malta i f.eks. 3, 4 eller 5 uger. Under din langtidsferie bor du på 4-stjernede Mellieha Holiday Centre, som er smukt beliggende på den nordlige del af øen og blot 300 meter fra Mellieha-bugten. Udover et dejligt, mildt klima og de mange oplevelser kan du glæde dig til at bo i dit helt eget 3-vær. feriehus på 70 m² med fuldt udstyret køkken, madrasser fra TEMPUR®, hyggelig aflukket gårdhave, egen tagterrasse m.m. Flyveturen tager kun 3 timer, og du kan rejse fra København eller rejse fra Billund

Sæt kulør på vinteren

Fornyet energi, mildt klima, kulturelle oplevelser og hyggeligt samvær. Der er mange gode argumenter for at tage en lang pause fra den mørke kolde vinter i Danmark og rejse til Malta på langtidsferie. Vores danske rejseleder Susanne har boet på Malta i mere end tre årtier, og Susanne kender øen bedre end de fleste. I videoerne nedenfor svarer hun på de oftest stillede spørgsmål om langtidsferie og vinter på Malta.

Malta-ekspert svarer på de oftest stillede spørgsmål

Se video-interviews med vores rejseleder Susanne og få svar på alt om langtidsferie og vinter på Malta - lige fra vejr og vegetation til oplevelser, mad og bolig.

Mellieha Holiday Centre ★★★★

Læs mere om feriebyen her ➙