Rejsebogsforfatter Nicole Wolter fortæller...

”For mig er Ithaka virkelig en gave. Det er en ø for os, der holder af et betagende landskab, som nyder den rolige og autentiske atmosfære, og som kan lide selv at tage rundt i bil, på cykel eller til fods for at opleve både kendte og mindre kendte steder.”

Sådan siger Nicole Wolter til FolkeFerie.dk. Hun er forfatter til rejsebogen Turen går til Korfu Lefkas, Kefallónia, Ithaka & Zákynthos og har desuden skrevet flere artikler om De Ioniske Øer.

Kærlighed ved første blik

”For mig var det kærlighed ved første blik. Jeg holder af kombinationen af bløde dale med oliven, cypresser og et orgie af farver med for eksempel bougainvillea og citrontræer og på den anden side svulmende bjerglandskaber med udsigter, der får mig til at tabe vejret.

Jeg har et bestemt sted, jeg elsker. Det er en vej på en klippehylde langt, langt over det knaldblå Ioniske Hav. Den slags udsigter får mig til at føle mig meget lille i det store landskab. Ithaka er meget smuk – og så er lokalbefolkningen venlig. Måske fordi masseturismen ikke er kommet til øen. Ithaka er dejlig fredfyldt og uopdaget.”

 

Nicole Wolters bud på 10 oplevelser på Ithaka

Hun deler gerne ud af sin kærlighed til øen og giver her sine 10 bud på rigtig gode Ithaka-oplevelser.

Ud på vandet i båd

Oplev øen med scooter, bil eller cykel

Spis højt oppe over Vathi by

På stemningsfyldt cafebesøg i Kióni

Tag op til Anogi på øens ryg

Spis fiskeretter i Fríkes

Ø-hop til Lefkas

En rolig stund på Platía Drakouli i Vathi by

Ø-hop til Kefallónia

Oplevelser på Ithaka under vandet

Læs mere om Ithaka