Lad ferien gå til én af Grækenlands smukkeste perler! Korfu er en smeltedigel af frodig, grøn natur, spændende kultur og historiske bygninger og ikke mindst det fantastiske, turkisblå vand som igen og igen sætter Grækenlands øer i toppen af listen over danskernes foretrukne rejsemål. 

Verdenkulturarv med masser af liv

Korfu ligger i Det Ioniske Hav vest for Grækenlands fastland og er beriget med et væld af antikke ruiner og bygninger - mange af disse er stadig i brug i øens hovedby Korfu by. Af denne grund er byen optaget på UNESCOs Verdenskulturarvliste, og det er nemt at se hvorfor, når man vandrer undt i byens snævre gader og fornemmer de mange liv og alle de historier, der tidligere er gået forbi her. Gå op til den gamle fæstning for at få en bjergtagende udsigt over byen, eller nyd den smagfulde græske mad på havnepromenaden. 

Græsk idyl i sin pureste form

Korfu danner de smukkeste rammer om din ferie. Øen er utroligt frodig. De dramatiske klipper klædt i grøn bevoksning venter blot på at blive udforsket til fods eller i bil. Langs kysten ligger lækre badestrande til vandhunde i alle aldre.

Nord for Korfu by ligger det populære feriested Gouvia. Her findes en fantastisk strand i en lille bugt med roligt vand. Længere nordpå ligger den lille by Barbari, hvor lækre hoteller ligger som perler langs bjergsiden med panoramaudsigt over havet og den albanske kyststrækning øst for Korfu.

Syd for Korfu by finder du det idylliske område Mesongi. Her oplever du den ægte græske stemning med masser af hyggelige spisesteder og en gågade med små og store butikker. Stranden i Mesongi er perfekt til børnefamilier, og der er også rig mulighed for at prøve alverdens aktiviteter på vandet.    

Oplev Korfu

Bliv klogere på den græske ferieperle

Kort

Afrejse fra Aalborg

Læs mere om Grækenland

 

 

 

  • Sammen gør vi en forskel ❤

    Når du rejser med os, er du med til at gøre en forskel for vanskeligt stillede familier, som ikke har mulighed for at komme på ferie. Når du booker en rejse, doneres 100,- til FolkeFerieFonden, som årligt sender flere end 280 familier på ferie i Helsingør Ferieby.

    Læs mere om Fonden her
  • Gratis parkering i Aalborg og Billund Lufthavn

    Når du rejser med FolkeFerie.dk gennem Primo Tours eller SunCharter, får du gratis parkering i henholdsvis Billund Lufthavn og Aalborg Lufthavn.

Vores kunder gør en forskel

Takket være vores kunder fik flere end 280 familier en tiltrængt ferie i 2018. Læs mere om FolkeFerieFonden - klik her