Middelhavsøen Malta ligger kun tre timer fra Danmark og er med sit subtropiske klima perfekt til en solrig efterårsrejse.

Vejret på Malta i september er skønt med temperaturer fra ca. 25-30 grader. I oktober og november falder temperaturen til ca. 18-25 grader. Der er få regnvejrsdage og langt flere solskinstimer end vi er vant til i det danske efterår.

Efteråret på Malta er perfekt til udendørs aktiviteter såsom sightseeing, vandre- og cykelture. Oplev øens dramatiske landskab og smukke natur i vandrestøvler eller fra cykelsadlen. Eller gå på opdagelse i de mange spændende og stemningsfyldte middelhavsbyer. Vi har også et stort udvalg af udflugter til øens seværdigheder og små hemmelige perler.

Hold efterårsferie på Mellieha Holiday Centre på Malta og bo i eget 70 m2 feriehus med privat gårdhave og tagterrasse. Feriecentret ligger i et naturskønt område og blot 300 meter fra sandstranden.  

Efterårsferien på Malta er populær og bliver hurtigt udsolgt – så bestil i god tid.

Rejs i september 2024

Rejs i oktober 2024

Rejs i november 2024

 • Tilbuddene gælder kun for ovenstående udvalgte afrejsedatoer og indkvarteringer og gælder for 1 uges ophold, med mindre andet står nævnt. Alle priser er ekskl. mad ombord og transfer t/r. Priser pr. person ved min. 2 personer med mindre andet er angivet. Tilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter. Forbehold for udsolgte afgange og prisændringer.

Vi anbefaler

 • Mellieha Holiday Centre

  Mellieha Holiday Centre på Malta er FolkeFerie.dks mest populære hotel. Den arkitekttegnede ferieby ligger i et naturskønt område blot 300 meter fra øens bedste sandstrand. Under dit ophold bor du i eget 70 m2 feriehus med privat, aflukket gårdhave og tagterrasse med udsigt. 

  Læs mere om Mellieha Holiday Centre

Vejret på Malta

 • Malta: 3.000 solskinstimer om året

  Vejret på Malta er behageligt året rundt. Klimaet er subtropisk, hvilket gør, at selv i vintermånederne er gennemsnittemperaturen på 15-17 grader. Vinteren på Malta byder derfor på en lang og lun ferie - væk fra de danske, kolde vintermåneder.

  Læs mere om vejret på Malta

Oplevelser på Malta

 • Maltas muligheder

  Malta bugner af seværdigheder, oplevelser, bjergtagende natur og uspoleret charme. Det lille ørige har 7.000 års historie, og du kan opleve spor fra Romerriget, Johanniterridderne og 2. Verdenskrig. Det er nemt at komme rundt på Malta med busser eller i lejet bil.

  Læs mere om Maltas muligheder

Læs mere om Malta