Værsgo! En voucher på 40 € pr. person til mad & oplevelser

Rejs til Mellieha Holiday Centre på Malta i januar og februar 2025 og få en voucher på 40 € pr. person ved ankomst, som du kan bruge i feriebyens restauranter, spaafdeling og supermarked eller på en af vores guidede udflugter. 

Voucheren er både til dig, som allerede har bestilt en rejse (fly + hotel) og til nye bestillinger. 

Se vinterrejser med lommepenge ➙

Alt dette kan du vælge i mellem 

Tag med på udflugt til Maltas største seværdigheder, spis middag i restaurant Great Dane eller Hansen Gastro Bar, nyd en wellnessbehandling i feriebyens spaafdeling eller gør dine indkøb i vores velassorteret supermarked med både danske dagligvarer og maltesiske specialiteter. 

Sådan gør du

Når du rejser til Mellieha Holiday Centre i januar og februar 2025 får hver gæst ved ankomst udleveret et ark med 4 vouchers til en samlet værdi af 40 € pr. person, som kan benyttes til hel- eller delvis betaling af vores guidede udflugter, middag i en af feriebyens restauranter, en wellnessbehandling i Thyme4me Spa eller til indkøb i vores supermarked. Du bestemmer selv, hvordan du vil fordele dine vouchers.

Din voucher på 40 € pr. person skal benyttes under dit ophold og kan ikke ombyttes til kontanter, og der gives ikke penge retur. Voucheren kan ikke bruges til betaling af turistskat på Malta. Vi tager forbehold for ændringer. 

Her skal du bo

Oplevelser

Du kan benytte din voucher på 40 € pr. person på et udvalg af spændende udflugter på Malta.

 • Eksempel 1: Udflugt til Mosta & Mdina

  Glæd dig til to af Maltas allerstørste seværdigheder! Vi besøger den eventyrlige middelalderby, Mdina, som gemmer på næsten 3000 års historie og den imponerende kuppelkirke i Mosta, også kendt som ”Mirakelkirken”.

 • Eksempel 2: Udflugt til markedet i Marsaxlokk

  Det summende marked i Marsaxlokk er en herlig oplevelse for sanserne. Farvestrålende boder bugner med lokalt kunsthåndværk, delikatesser, souvenirs og atmosfære. Køb olivenolie, kapers, gedeost, vine og andet lækkert med hjem.

 • Se alle udflugter ved ankomst ...

  Vi tilbyder mange spændende udflugter på Malta og ved ankomst til Mellieha Holiday Centre kan du se det aktuelle udflugtsprogram på opslagstavlen ved receptionen. Du finder også det aktuelle udflugtsprogram i FolkeFerie.dks ferie-app 3-5 dage før ankomst.   

Restauranter

Indløs din voucher på 40 € pr. person i vores restauranter og nyd en dejlig middag i restaurant Great Dane eller Hansen Gastro Bar.

 • Restaurant Great Dane

  Restaurant Great Dane på Mellieha Holiday Centre tager imod dig med en uhøjtidelig og hyggelig stemning og et udvalg af dejlig mad fra Middelhavet og resten af verden. Her finder du god, velsmagende og mættende hverdagsmad.

  Se menukort
 • Hansen Gastro bar

  Er du i humør til f.eks. en sandwich, burger, pizza eller pastaretter, skal du slå et smut forbi Hansen Gastro Bar på Mellieha Holiday Centre. Udenfor kan du på den store terrasse nyde din mad og udsigten over poolområdet og Mellieha by i horisonten.

  Se menukort

Dagligvarer

Gør dine dagligvareindkøb i supermarkedet på Mellieha Holiday Centre og benyt din voucher på 40 € pr. person som betaling.

 • Dagligvareindkøb

  Mellieha Holiday Centre har eget velassorteret supermarked med både danske dagligvarer og maltesiske specialiteter. Du kan købe frisk frugt og grønt, læsestof, brød samt bestille fersk kød fra den lokale slagterforretning.

Wellness

Benyt din voucher på 40 € pr. person i Thyme4me Spa på Mellieha Holiday Centre.

 • Wellnessbehandlinger

  I Mellieha Holiday Centre's Thyme4me Spa kan du vælge mellem forskellige kropsbehandlinger som aromaterapi, zoneterapi og massage udført af en professionel behandler. Det er ren luksus, som gør underværker for både fysikken og dit mentale overskud. 

  Se udvalget

Vintervejret på Malta

Vinteren på Malta minder om et godt dansk forår. Mildt, lunt og frodigt. Perfekt til vandreture, udflugter, et slag minigolf eller til en solrig dag hjemme i din gårdhave. Havet er kun for de friske men til gengæld er Mellieha Holiday Centres indendørs pool opvarmet.

Temperaturer på Malta

Gennemsnitlige temperaturer for et år

 
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Dag
15,6° C
15,7° C
17,3° C
19,6° C
23,9° C
28,2° C
31,2° C
31,4° C
28,3° C
24,8° C
20,6° C
17,1° C
Nat
C
C
10° C
12° C
15° C
18° C
21° C
22° C
20° C
17° C
14° C
11° C
Vand
15° C
14° C
15° C
15° C
18° C
21° C
24° C
25° C
24° C
22° C
20° C
17° C
Regn
81 mm
61 mm
41 mm
23 mm
7 mm
3 mm
0 mm
7 mm
40 mm
90 mm
80 mm
84 mm

 

Vinter 2025 (7 og 14 dage)

Har du ankomst på Mellieha Holiday Centre på Malta i januar eller februar får du ved ankomst udleveret en voucher på 40 € pr. person. Voucheren kan bruges i feriebyens supermarked, restauranter, spa eller/og på en af vores guidede Malta-udflugter.

Vinter 2025 (3+ uger)

Har du ankomst på Mellieha Holiday Centre på Malta i januar eller februar får du ved ankomst udleveret en voucher på 40 € pr. person. Voucheren kan bruges i feriebyens supermarked, restauranter, spa eller/og på en af vores guidede Malta-udflugter.