Stik af i efteråret og oplev en af Portugals skjulte perler, når vi tager dig med til ø-skatten Porto Santo. Se relevante informationer om rejsen til Porto Santo

Den lille, uspolerede vulkanø ligger kun 43 km nordøst for Madeira og er kendt for sit rolige tempo, sin 9 kilometer lange, gyldne sandstrand og sin storslåede natur med udslukte vulkankegler. Med idylliske byer, en smuk og udfordrende 18-hullers tidligere mesterskabsbane og spændende vandreruter er underholdningen hjemme. Porto Santo er den ideelle sensommer og efterårsdestination med sine lune temperaturer og mange aktivitetsmuligheder

Lille ø - store oplevelser

Porto Santo er ikke større end 42 km2, men her er masser at opleve. Og med god infrastruktur og lidt trafik er det nemt at komme øen rundt. Gå på opdagelse i hyggelige brostensbelagte gader med svajende palmer, små butikker og gode restauranter. Dyk ned i vulkanøens historie og havets forunderlige verden. Tag på eventyrlige vandreture med spektakulære udsigtspunkter eller nyd dagen ved øens imponerende strand med silkeblødt sand, så langt øjet rækker.

Alt dette får du:

Vælg f.eks. Hotel Vila Baleira og få alt dette inkluderet i opholdet:

✔ Direkte fly fra København til Porto Santo t/r
✔ 7 dage i dobbeltværelse, suite, 2-vær. eller 3-vær. lejlighed
✔ Morgenmadsbuffet 
✔ Gratis adgang til 18 hullers tidligere mesterskabsbane og 9 hullers par 3 bane
✔ Bustransport til golfbane fra hotel t/r. (Se tider på hotellet)

 Gratis lån af cykel i 4 timer pr. dag i udvalgte tidsrum
✔ Guidede vandreture med dansk rejseleder
✔ Gratis Wi-Fi på hotellet

Gratis All Inclusive på udvalgte afgange

Bliv GRATIS opgraderet til All Inclusive på Hotel Vila Baleira, hvis du har afrejse fra København i perioden 3/5 - 21/6 2024. Tilbuddet gælder charterrejser og alle varigheder på nær 14-dages rejser den 21/6 2024.

Se her, hvad du får i All Inclusive-pakken

I øvrige perioder er alle ophold kun inkl. morgenmadsbuffet.

Efterårsrejser 2024

  • Tilbuddene gælder kun for ovenstående udvalgte afrejsedatoer og indkvarteringer og gælder for 1 uges ophold, med mindre andet står nævnt. Alle priser er ekskl. mad ombord og transfer t/r. Priser pr. person ved min. 2 personer med mindre andet er angivet. Tilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter. Forbehold for udsolgte afgange og prisændringer.