Få den perfekte start på din golfkarriere

Tag på en uges forårsferie til den portugisiske ø Porto Santo og kombinér ferien med et 4-dages kursus til golfkørekort. I selskab med dansk golftræner og andre ny-golfere lærer du de nødvendige kompetencer, der kræves for at få DGU-kortet. Med golfkørekortet opnår du tilladelse til at spille på 18-hullers golfbaner i hele verden. Efter du har gennemført kurset får du automatisk udstedt dit digitale DGU-kort, hvorefter du er klar til at spille "rigtig golf". 

Tag golfkørekort nemt & billigt på Porto Santo

Kurset til golfkørekort er ledet af PGA-uddannede golftræner, Morten Sørensen, som i marts afholder golfkurser på Porto Santo. Som kursist er din ferieuge krydret med golf-undervisning, regelundervisning, spil på par-3 banen og samtidig god tid til afslapning og oplevelser. Golfkørekort kurset koster kun 2.298,- pr. person og tilkøbes i forbindelse med din rejsebestilling til Porto Santo. 

Alt dette er inkluderet i dit ophold

Din ferieuge inkluderer blandt andet direkte fly fra København t/r, bagage, indkvartering på Hotel Vila Baleira inkl. mini All-Inclusive og adskillige aktiviteter i og udenfor hotellet. 
Tilkøb golfkørekortet og få blandt andet: Praktisk og teoretisk golfundervisning af pro-træner, fri adgang til træningsudstyr i forbindelse med kurset, ubegrænset adgang til par-3 banen på Porto Santos golfklub samt en sæsons FLEX-medlemskab i Arrild Golfklub, som er en forudsætning for at få udstedt et DGU-kort og dermed opnå spilletilladelse.

Bestil din ferie + Golfkørekort

  • Tilkøb

    Sådan gør du:

    Vælg ønsket afrejsedato (10/3, 17/3, 24/3 og 31/3) klik på bestil rejse, indtast navnene på de rejsende og tilvælg herefter golfkørekort til din bestilling. 

     

    Pris: 2.298,- pr. person

Ugens program

Kurset til golfkørekort strækker sig over 4 dage.

Dag 1 | Ankomst og velkomstmøde

Dag 2 | Slag på & omkring greenen

Fra kl. 8:15 - 13:00

Dag 3 | Før svingbevægelsen & banelektion

Fra kl. 12:15 – 14:15 + 14:30 – 17:15

Dag 4 | Svingbevægelsen & teoretisk undervisning

Fra kl. 08:30 – 10:30 + 18:15 – 20:00

Dag 5 | Pitch/bunkerslag og afslutningsmatch

Fra kl. 08:30 – 10:30 + 12:45 – 15:45

Dag 6 og 7 | Fridage & spil på egen hånd

Dag 8 | Tak for denne gang

  • Forbehold for ændringer i programmet.

Mere information

Velkommen til Porto Santo

Alt dette får du

Golfkørekort og medlemskab

Din golftræner og kursusleder

Morten Sørensen

”Når jeg møder en helt ny golfspiller, ser jeg ”et hvidt lærred”. ”Et ubrugt potentiale”, hvor man kan skabe STORE resultater hurtigt – med den rigtige vejledning! Det er for mig et privilegie at have medansvaret for at fremtidens golfspillere får den bedst mulige indgang til sporten. Jeg sætter en ære i at møde mine kursister i øjenhøjde, så tilliden og kommunikationen er naturlig og ægte. - Dette er ALTAFGØRENDE for et frugtbart samarbejde…”

- Golftræner og kursusleder, Morten Sørensen

Vejret

 
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Dag
19° C
19° C
20° C
20° C
21° C
23° C
25° C
26° C
26° C
24° C
22° C
20° C

 

Se Porto Santo i 360° ➙