Det tager kun 3 timer at flyve til solskinsøen Mallorca, som er den største ø i den spanske øgruppe Balearerne i det vestlige Middelhav. Mallorca er et paradis af maleriske badebugter, langstrakte sandstrande, charmerende landsbyer, fascinerende natur, bjergkæder og pulserende storbyliv - en paradisisk ø, som har det hele.

Den spanske feriefavorit byder på fantastiske oplevelser for både børn og voksne. Læn dig tilbage på den 14 kilometer lange sandstrand i byen Alcudia, som regnes for en af Europas bedste eller kombiner solferien med storbyoplevelser i hovedstaden Palma. 

Oplev Mallorcas "Mini Barcelona" 

Palma de Mallorca er middelhavets storbyperle og byder på gamle charmerende bydele, den smukke gotiske katedral, La Seu og alt hvad dit hjerte begærer af shopping og gastronomiske oplevelser. Palma er øens shoppingcentrum. Her findes brede butiksgader, smalle stræder, store varehuse og en række små lokale butikker. Byen byder også på historiske bygninger, kunstværker, trendy cocktailbarer, tapasbarer, charmerende markeder og en fantastisk udsigt over Middelhavet. 

 

 

 

 

Afrejse fra Aarhus

Oplev Mallorca

Bliv klogere på den spanske feriefavorit

Kort over øen

  • Sammen gør vi en forskel ❤

    Når du rejser med os, er du med til at gøre en forskel for vanskeligt stillede familier, som ikke har mulighed for at komme på ferie. Når du booker en rejse, doneres 100,- til FolkeFerieFonden, som årligt sender flere end 280 familier på ferie i Helsingør Ferieby.

    Læs mere om Fonden her

Læs mere om Spanien