Velkommen til Portugals skjulte golfparadis, Porto Santo

Øen Porto Santo i Portugal byder på spændende golfrejser. Hvor ellers kan du spille golf højt oppe over det brusende Atlanterhav? Porto Santo i Portugal det perfekte rejsemål for en golfferie sammen med din bedre halvdel, golfvennerne eller golfklubben.

Gå direkte til priser og afrejsedatoer ➙

Få en fantastisk golfferie på Porto Santo

Porto Santo er lillebror til den kendte ferie-ø Madeira, der kun ligger 43 km væk. Men Porto Santo er helt sin egen. Her kan du spille golf på den naturskønne og udfordrende 18-hullers tidligere mesterskabsbane designet af golflegenden Seve Ballesteros. Du kan tage på eventyrlige vandreture i storslåede vulkanlandskaber, dase ved øens 9 km lange gyldne strand med silkeblødt sand eller dykke ned i havets forunderlige verden med delfiner og hvaler. I hovedbyen kan du gå på opdagelse i hyggelige brostensbelagte gader med svajende palmer og gode restauranter eller besøge boligen som husede den berømte søfarer, Christoffer Columbus.

Golfrejse til Ballesteros udfordrende tidligere mesterskabsbane 

Som gæst på Hotel Vila Baleira eller Vila Baleira Suites kan du gratis spille golf i din ferie - og golfbanen er kun få kilometer fra dit hotel. Glæd dig til at spille golf på Porto Santos 18-hullers tidligere mesterskabsbane og 9-hullers par 3 bane. Den udfordrende bane med fantastisk natur, ligger på øens vestlige kyst og blev skabt i 2004 af golflegenden Seve Ballesteros. Det var hans første golfbane i Portugal og ifølge ham selv en af Europas bedste golfbaner. De bratte klippesider, de flotte udsigter og havet giver en helt unik golfoplevelse. Det kuperede, åbne terræn, de velplacerede bunkers, klipperavinerne og vandhasarderne giver tilmed stor variation i spillet – også selv om du spiller banen flere gange i løbet af din golfferie.

Golfrejse inklusiv ubegrænset greenfee og lækkert strandhotel

Som det eneste rejsebureau flyver FolkeFerie.dk direkte fra København til Porto Santo. På golfrejsen kan du vælge mellem 2 hoteller, hvor ubegrænset greenfee er inkluderet. Vælg mellem Hotel Vila Baleira og Vila Baleira Suites. Med i prisen får du blandt andet fri adgang til øens golfbane, så du kan spille alt det golf du orker, og du kan gratis deltage på vores guidede vandreudflugter eller udforske øen på egen hånd på cykel. 

Tag golfkørekort på Porto Santo i marts 2024

Se det fulde program ➙

Alt, du skal vide om golfrejsen

Se priser og afrejsedatoer - KLIK HER

Vælg mellem 2 strandhoteller

Fra hotel til golfbane på 5 min.

Læs mere om Porto Santo

Transport til golfbane t/r

Guide til Porto Santos tidligere mesterskabsbane

Medbring din golfbag mod tillæg

Lej golfudstyr på Porto Santo

Registrer tee tider før afrejse

Golfspillernes vurdering af golfbanen

Skræddersyede grupperejser

60+ rabat og børnerabat

 • Golfferie på Atlanterhavsøen Porto Santo og golfbane i verdensklasse

  Fakta om golfbane

  ✔ 18 huller, par 72 og 9 huller, par 3 bane
  ✔ Hvid tee: 6435 Gul tee: 5984. Rød tee: 5357
  ✔ Handicaprestriktioner: 36,0 alle dage for mænd og kvinder
  ✔ Muligt at bestille buggy inden afrejse
  ✔ Registrer op til 4 tee tider inden afrejse


Golflegendens vurdering

"Det er en naturskøn bane med stor variation fordelt på to områder. Ved de første 9 huller er der en fantastisk udsigt over havet. En kæde af små søer forbundet af vandfald påvirker 3 strategiske huller (3, 4 og 5). Den anden del af banen er indrammet af klipper i stil med flere britiske mesterskabsbaner og med mange spektakulære aspekter i spillet. Hul 13, 14 og 15 befinder sig tæt på stejle klipper højt over havet. Hul 10, 11 og det afgørende hul 18 går ikke ubemærket hen, de domineres af udfordrende vandhazarder. Porto Santo Golf er blandt de bedste golfbaner i Europa." - Seve Ballesteros

Oplev Porto Santo og golfbanen i 360° ➙

Vejret

 
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Dag
19° C
19° C
20° C
20° C
21° C
23° C
25° C
26° C
26° C
24° C
22° C
20° C

 

Kort

Priser og datoer

Priserne er pr. person ved 2 personer

 • Begrænset kapacitet

  Medbring din egen golfbag mod tillæg

  Når du bestiller din golfrejse til Porto Santo kan du mod tillæg købe plads til din golfbag i flyet. Vores fly har en begrænset kapacitet til golfbags og flere flyafgange melder allerede udsolgt.

   

Rejser i 2024

Rejser i 2025

 •  

  Priser pr. person ved min. 2 personer med mindre andet er angivet. Forbehold for udsolgte afgange og prisændringer. Bemærk: Der er plads til et begrænset antal golfbags på hver afgang. Nedsatte rejser kan ikke kombineres med andre rabatter. 

Golfrejser med direkte fly og lækre hoteller

Som det eneste rejsebureau flyver FolkeFerie.dk direkte fra København til Porto Santo. Efter knap 5 timers flyvetid lander du på golfparadiset Porto Santo, hvor ferien kan begynde. Afstandene er små men mulighederne er store og det meste er indenfor rækkevide på denne smukke ø-perle, som ikke kun er golf, golf og golf. Få destinationer har så meget at byde på som Porto Santo. På vores golfrejser kan du vælge mellem at bo på enten Hotel Vila Baleira inkl. morgenmad eller Vila Baleira Suites. Begge hoteller ligger smukt placeret i første parket til stranden.

Opholdet er bl.a. inklusive gratis golf og gratis adgang til det kommunale tennisanlæg med både tennis og padel. Hotel Vila Baleira og Vila Baleira Suites ligger blot få kilometer fra den berømte golfbane, så du kan nemt komme til banen og starte din næste golfferie på bedste vis. Ydermere kan du gratis deltage på vores guidede vandreudflugter eller udforske området på egen hånd på cykel. Forkæl krop og sind i Thalasso Spa, en del af Hotel Vila Baleira, efter en aktiv dag med golf.

Med den smukkeste udsigt ud over golfbanen og Atlanterhavet, ligger øens golfklub med det moderne klubhus. Klubhuset byder på faciliteter som f.eks. omklædning, opbevaringsrum, golfshop samt en fantastisk restaurant hvor du både kan få noget koldt at drikke og lækkert at spise, når I kommer tilbage fra banerne efter jeres golftur.

Har du ikke booket din næste golfrejse endnu, og står du måske og overvejer forskellige golfdestinationer og fantastiske golfbaner så kan vi varmt anbefale Porto Santo til din næste golfrejse. Du skal ikke lade dig snyde af Atlanterhavsøens lille størrelse, Porto Santo byder på golf i fantastiske omgivelser og med en masse lækre faciliteter. Uanset om du er nybegynder eller professionel golfspiller, vil dine golf færdigheder blive testet og udfordret hele vejen rundt.

Golfrejser med direkte fly fra København

Porto Santo er det ideelle rejsemål for en golftur ved Atlanterhavet. Med direkte flyvninger fra København til øen tur og retur gennem FolkeFerie.dk, er det nemt og bekvemt at nå dette skjulte golfparadis. Vi flyver til Porto Santo næsten året rundt, med undtagelse for august, december og januar. Vælg mellem vores to fantastiske hoteller, hvor ubegrænset greenfee er inkluderet i prisen. På strand- og golfhotel Vila Baleira er morgenmad inkluderet. Uanset om du er en erfaren golfspiller eller blot ønsker at udforske golfverdenen, vil Porto Santos charme og golfbaner give dig en uforglemmelig oplevelse. Greenfees kan hurtig blive dyrt når man skal spille golf.

I vores golfrejser er greenfees automatisk inkluderet i opholdet, forudbestilte starttider koster heller ikke noget ekstra. Vores golfrejser tilbydes med forskellige varigheder, hvor du kan sammensætte din egen golfrejse med den afrejsedato og varighed som passer dig bedst, og med forskellige hoteller at vælge imellem. Vi tilbyder ikke golfweekend, golfrejser med FolkeFerie.dk er på mellem 7-19 dages varighed. Få et dejligt golfophold med gode golfbaner og bo tæt på alt. Se vores bedste tilbud og afbudsrejser på golfture her.

Læs mere om Porto Santo ➙