Solsikker ferie på Tenerife

Du får det bedste ud af din sommer, når du er sikker på sol og varme. Og netop på Tenerife kan du se frem til sol fra en skyfri himmel med en let brise fra Atlanterhavet. Mens sommervejret i Danmark truer med våde og kolde overraskelser, er sommer på Tenerife lig med stabilt, varmt vejr med en gennemsnitstemperatur om sommeren på 27 grader. De afkølende pust fra Atlanterhavet frisker op og gør strandløver og vandhunde veltilpasse. 

Et hav af oplevelser

Nyd det solsikre vejr ved stranden eller udforsk den farverige verden under havets overflade. Hvis du er heldig, kan du både spotte blæksprutter, havskildpadder og delfiner. Men her er meget mere – fx sjove vandland, storbyshopping, golfentusiasternes paradis, fantastiske udflugter i katamaran og vulkaneventyr i Teide Nationalpark med femstjernet udsigt fra kabelbanen. Tenerife er perfekt til ferie med børn men også parhygge. Klimaet er perfekt til din ferie på Tenerife. Solen skinner veloplagt hver dag og svømmebassin står klar, når du har lyst. Det gælder bare om at hoppe i.

Store, lækre ferielejligheder ved hav og strand

FolkeFerie.dks populære hotel Atlantic Holiday Centre ligger lige ud til Atlanterhavet i den charmerende by Callao Salvaje. Hotellet har i 2017 undergået en storstilet renovering, og den 5. maj 2018 slår hotellet atter dørene op for FolkeFerie.dks gæster. Atlantic Holiday Centre er forbedret fra top til tå, med alt hvad et feriehjerte begærer: Store, lyse ferielejligheder, nyt og lækkert poolområde med havudsigt og udvidet børnepool, en af byens bedste restauranter, stilfuld tagterrasse med sækkestole og oasestemning, moderne fitnessrum, stort legerum, gratis Wi-Fi og meget mere. 

FolkeFerie.dk flyver direkte fra København til Tenerife i perioden 5/5 2018 – 6/10 2018.
(Vi flyver ikke i august)

 

Vores favorit

Vores populære hotel Atlantic Holiday Centre, undergår i 2017 en større forvandling, så du kan se frem til genåbningen i 2018 med topmoderne værelser, hurtigere Wi-Fi, nyistandsatte fællesarealer m.m.

Rejs i maj

Rejs i juni

Rejs i juli

Rejs i september

Rejs i oktober

Vejret

 
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Dag
21° C
21° C
22° C
22° C
24° C
26° C
28° C
29° C
28° C
26° C
24° C
22° C

Om Tenerife

  • Solskinsøen med alle mulighederne

    Tenerife er lidt større en Falster og Lolland til sammen, men trods et beskedent areal er solskinsøen spækket med naturoplevelser, seværdigheder og ikke mindst, et skønt klima året rundt.

    Læs mere om Tenerife her

Værd at vide

  • Tenerife fra A-Å

    Vi har samlet en række informationer, som er værd at vide inden din rejse til Tenerife. Læs blandt andet om afstande fra lufthavnen, om elektricitet, drikkevand, tidsforskel og vejret på Tenerife.

    Læs mere om værd at vide før afrejse til Tenerife